Omenoilla täytetty porsaanfilee | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Omenoilla täytetty porsaanfilee

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Omenat sopivat erinomaisesti porsaanlihan kanssa. Leikkaa porsaanfilee kääröksi ja piilota käärön sisälle muun muassa omenaa ja sipulia. Omenoilla täytetty porsaanfilee sopii viikonlopun aterialle ja maistuu esimerkiksi uunijuuresten tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Ainekset

1 1/2 kg
Porsaan ulkofileetä
3 rkl
Sinappia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

täyte

2 kpl
Hapanta omenaa
1 kpl
Sipuli
1 rkl
Öljyä
2 tl
Fariinisokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Hienonnettua persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valmista täyte. Kuori ja kuutioi omenat ja hienonna sipuli. Kuullota sipuli pannulla. Lisää omenat ja mausteet. Nosta täyte jäähtymään.

Leikkaa porsaanfilee auki yhtenäiseksi, tasaiseksi levyksi aloittaen fileen reunalta. Nuiji liha kevyesti ja mausta pinta. Levitä täyte puolikkaalle levylle pituussuunnassa. Kääri levy tiukaksi rullaksi ja sido kostutetulla puuvillalangalla.

Ruskista lihakäärö ja mausta pinta suolalla ja pippurilla. Kypsennä rulla 150-asteisessa uunissa reilun tunnin ajan. Filee on kypsää, kun sisälämpötila on 68–70 astetta. Kääri liha hetkeksi folioon.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.9.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.