Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Överihelppo nuudeli-kanasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Täysjyvänuudeleista ja grillatusta broilerista valmistuu pikaisesti ruokaisa salaatti, joka maistuu myös jääkaappikylmänä. Tämän teinikin jaksaa tehdä!

Ainekset

150 g
Täysjyvänuudelia
1 kpl
(100 g) aurinkokuivattuja tomaatteja ja juustokuutioita öljyssä (apetina snack)
2 kpl
Kypsää broilerin koipireittä
1/2 kpl
Kurkkua
1 kpl
(250 g) kirsikkatomaatteja
1/2 kpl
Kiinankaalia tai ruukkusalaattia
1 dl
Basilikanlehtiä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta nuudelit lävikössä ja kaada kulhoon. Sekoita joukkoon juustokuutiot ja aurinkokuivatut tomaatit marinadeineen.

150 g
Täysjyvänuudelia
1 kpl
(100 g) aurinkokuivattuja tomaatteja ja juustokuutioita öljyssä (apetina snack)
2

Irrottele kypsistä broilerin koipireisistä liha luista ja riivi suikaleiksi. Pese ja suikaloi kurkku. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Huuhtele kiinankaali, poista kanta ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kaikki ainekset nuudelien joukkoon.

2 kpl
Kypsää broilerin koipireittä
1/2 kpl
Kurkkua
1 kpl
(250 g) kirsikkatomaatteja
1/2 kpl
Kiinankaalia tai ruukkusalaattia
1 dl
Basilikanlehtiä
3

Vinkki: Korvaa broileri katkaravuilla tai savulohella.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Päivi Ristell
Julkaistu: 6.9.2018
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

299

1248

12,5 g

3,5 g

27,5 g

2,8 g

2,3 g

17,5 g

0,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 dl Basilikanlehtiä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli