Överihelppo nuudeli-kanasalaatti

arvosana4/5

(1)arvio
4 Annosta

15 min

Täysjyvänuudeleista ja grillatusta broilerista valmistuu pikaisesti ruokaisa salaatti, joka maistuu myös jääkaappikylmänä. Tämän teinikin jaksaa tehdä!

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
150 gtäysjyvänuudelia
1 kpl(100 g) aurinkokuivattuja tomaatteja ja juustokuutioita öljyssä (apetina snack)
2 kplkypsää broilerin koipireittä
1/2 kplkurkkua
1 kpl(250 g) kirsikkatomaatteja
1/2 kplkiinankaalia tai ruukkusalaattia
1 dlbasilikanlehtiä

Valmistus

  1. 1

    Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta nuudelit lävikössä ja kaada kulhoon. Sekoita joukkoon juustokuutiot ja aurinkokuivatut tomaatit marinadeineen.

    MääräAinesosa
    150 gtäysjyvänuudelia
    1 kpl(100 g) aurinkokuivattuja tomaatteja ja juustokuutioita öljyssä (apetina snack)
  2. 2

    Irrottele kypsistä broilerin koipireisistä liha luista ja riivi suikaleiksi. Pese ja suikaloi kurkku. Huuhtele ja puolita kirsikkatomaatit. Huuhtele kiinankaali, poista kanta ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Sekoita kaikki ainekset nuudelien joukkoon.

    MääräAinesosa
    2 kplkypsää broilerin koipireittä
    1/2 kplkurkkua
    1 kpl(250 g) kirsikkatomaatteja
    1/2 kplkiinankaalia tai ruukkusalaattia
    1 dlbasilikanlehtiä
  3. 3

    Vinkki: Korvaa broileri katkaravuilla tai savulohella.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 dl Basilikanlehtiä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Päivi Ristell
6.9.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä