Paahdettu naudanpaisti | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paahdettu naudanpaisti

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

800 g
Naudan sisäpaistia
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Murskattu valkosipulinkynsi
Suolaa
Mustapippurirouhetta

paistamiseen

1 rkl
Öljyä
2 kpl
Oksaa tuoretta tai 1 tl kuivattua timjamia

lisäksi

Paahdettua kuivattua sipulia
Kapriksia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita öljy ja mausteet ja hiero ne tasaisesti lihan pintaan. Kuumenna pannulla öljy ja lisää timjami. Paista paisti kauniin ruskeaksi. Nosta paisti uunivuokaan ja työnnä paistomittari lihan paksuimpaan kohtaan. Kypsennä 150 °C:ssa, kunnes sisälämpötila on 60 °C. Kääri paisti folioon 15 minuutiksi. Voit ottaa nesteen talteen kastiketta varten. Viipaloi paisti tarjoiluvadille.

Ripottele pinnalle paahdettua sipulia ja kapriksia.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.12.2014
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.