Paahdetut valkosipulit
1 Kappaletta
|| MunatonMaidotonLaktoositonGluteeniton
Nappaa talteen!
| 4 kpl | valkosipulia |
| 1 rkl | öljyä |
| Lisäksi: | |
|---|---|
| 1 tl | öljyä |
| 1 tl | balsamiviinietikkaa |
| 1/4 tl | sokeria |
| suolaa | |
- 1.
Kuori sipulien valkoinen kuori pois, voitele kokonaiset valkosipulit öljyllä ja kääri folioon. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Jäähdytä sipuleita hieman ja marinoi ne öljystä, balsamiviinietikasta, sokerista ja suolasta valmistetussa mausteliemessä vähintään tunti.
Paahdetut valkosipulit
Arvostele resepti
1 Kappaletta
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | valkosipulia |
| 1 rkl | öljyä |
Lisäksi: | |
| 1 tl | öljyä |
| 1 tl | balsamiviinietikkaa |
| 1/4 tl | sokeria |
| suolaa | |
Valmistus
- 1
Kuori sipulien valkoinen kuori pois, voitele kokonaiset valkosipulit öljyllä ja kääri folioon. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Jäähdytä sipuleita hieman ja marinoi ne öljystä, balsamiviinietikasta, sokerista ja suolasta valmistetussa mausteliemessä vähintään tunti.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























