Paahdetut valkosipulit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paahdetut valkosipulit

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

4 kpl
Valkosipulia
1 rkl
Öljyä

lisäksi:

1 tl
Öljyä
1 tl
Balsamiviinietikkaa
1/4 tl
Sokeria
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori sipulien valkoinen kuori pois, voitele kokonaiset valkosipulit öljyllä ja kääri folioon. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Jäähdytä sipuleita hieman ja marinoi ne öljystä, balsamiviinietikasta, sokerista ja suolasta valmistetussa mausteliemessä vähintään tunti.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.10.2006
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.