Puhdista fileestä kalvot. Hiero fileen pintaan öljyä ja ruskista liha nopeasti kuumalla pannulla. Pane liha uunivuokaan, sivele soijakastikkeella ja hiero pintaan mausteet suolaa lukuun ottamatta. Työnnä paistomittari fileen paksuimpaan kohtaan. Kypsennä liha 110-asteisessa uunissa, noin tunnin ajan kunnes lämpömittari näyttää 55-62 astetta riippuen kuinka punaiseksi haluat fileen jäävän.
Anna lihan levätä foliossa peitettynä vähintään 15 minuuttia ennen viipalointia. Ripottele hiutalesuolaa lihaviipaleiden päälle.
Pane liha uunivuokaan, sivele soijakastikkeella ja hiero pintaan mausteet suolaa lukuun ottamatta. Työnnä paistomittari fileen paksuimpaan kohtaan. Kypsennä liha 110-asteisessa uunissa, noin tunnin ajan kunnes lämpömittari näyttää 55-62 astetta riippuen kuinka punaiseksi haluat fileen jäävän.
Anna lihan levätä foliossa peitettynä vähintään 15 minuuttia ennen viipalointia. Ripottele hiutalesuolaa lihaviipaleiden päälle.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
816
195
7,5 g
2,5 g
0,5 g
0,2 g
—
30,8 g
1,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Hienonnettua valkosipulinkynttä,
1 tl Timjamia,
1 tl Rosmariinia,
1 tl Rouhittua mustapippuria,
1 tl Hiutalesuolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli