Paahtopaistisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paahtopaistisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

200 g
Kypsää paahtopaistia tai naudanpaistiviipaleita
1/2 kpl
Kerää jäävuorisalaattia
3 - 4 kpl
Keitettyä perunaa
1 kpl
Punainen paprika
Pala hunajamelonia
Nippu persiljaa
2 rkl
Paahdettua sipulia

kastike:

1 rkl
Sitruunanmehua
1 rkl
Sinappia
3 rkl
Öljyä
Suolaa ja rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Nostele hienonnettu salaatti tarjoiluastiaan. Viipaloi keitetyt perunat, paprika ja hunajameloni. Nostele kaikki ainekset salaatin pinnalle ja valuta päälle sitruunamehusta, sinapista, öljystä sekä mausteista sekoitettu kastike. Ripottele salaatin päälle persiljaa sekä paahdettua sipulia.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 3.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.