Kuumenna kerma ja maito kiehuvaksi paksupohjaisessa kattilassa. Sekoita joukkoon vaniljasokeri. Nosta hetkeksi jäähtymään.
Erottele kananmunista keltuaiset kulhoon. Lisää sokeri ja vatkaa seos vaahdoksi. Kaada kermamaito vaahtoon.
Sekoita ja jaa seos mataliin uuninkestäviin annosvuokiin tai kahvikuppeihin. Peitä vuoat foliolla ja nosta ne reunalliselle uunipellille. Kaada pellille mahdollisimman kuumaa vettä vuokien puoliväliin saakka. Varo, ettei vettä pääse seokseen. Kypsennä 150 asteessa uunissa (kiertoilmauuni 120 astetta) 50–60 minuuttia, kunnes seos on hyytynyt.
Nosta vuoat pelliltä, anna jäähtyä ja hyytyä kunnolla, vaikka seuraavaan päivään. Kuumenna uunin grillivastus. Ripottele pinnalle ohut, tasainen kerros ruokokide- tai fariinisokeria. Paahda pinta grillivastuksen alla uunissa, kunnes sokeri ruskistuu. Voit paahtaa pinnan myös ruoanvalmistukseen tarkoitetulla kaasupolttimella. Jäähdytä hetki ja tarjoile.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.