Päärynä-mangokiisseli | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Päärynä-mangokiisseli

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 dl
Vettä
1/2 dl
Sokeria
1 kpl
Sitruunan mehu
1 kpl
(415/240 g) päärynää
1 kpl
(439/255 g) mangoa
3 rkl
Perunajauhoja
1/2 dl
Vettä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pane kattilaan vesi, sokeri, sitruunanmehu, päärynäpalat mehuineen ja valutettu mango. Keitä kunnes hedelmät ovat pehmenneet ja soseuta keitto. Sekoita perunajauhot kylmään veteen. Kaada suurus ohuena nauhana kuuman kiisselin sekaan koko ajan sekoittaen. Kuumenna kiisseliä, kunnes se kuplii pari kertaa ja nosta kattila liedeltä. Ripottele pinnalle sokeria, jotta pintaan ei muodostu kalvoa.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 15.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.