Päärynä-mangokiisseli

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
8 dlvettä
1/2 dlsokeria
1 kplsitruunan mehu
1 kpl(415/240 g) päärynää
1 kpl(439/255 g) mangoa
3 rklperunajauhoja
1/2 dlvettä

Valmistus

  1. 1

    Pane kattilaan vesi, sokeri, sitruunanmehu, päärynäpalat mehuineen ja valutettu mango. Keitä kunnes hedelmät ovat pehmenneet ja soseuta keitto. Sekoita perunajauhot kylmään veteen. Kaada suurus ohuena nauhana kuuman kiisselin sekaan koko ajan sekoittaen. Kuumenna kiisseliä, kunnes se kuplii pari kertaa ja nosta kattila liedeltä. Ripottele pinnalle sokeria, jotta pintaan ei muodostu kalvoa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 13.10.2025

Samankaltaisia reseptejä