Päärynäinen broilerikastike

Päärynä tuo broileriin mehevyyttä ja hedelmäistä makua. Keitä broilerikastikkeen seuraksi fettuccine-pastaa.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 gbroilerin fileesuikaleita
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 rklchilitahnaa
1 kpl(400/230 g) päärynäkuutioita omassa mehussa
1 kpl(300 g) parsakaali
1 kpl(250 g) kolmen juuston ruokakermaa
1 kpl(250 g) kirsikkatomaatteja
tuoretta basilikaa
300 gfettuccine -pastaa

Valmistus

  1. 1

    Paista broilerisuikaleet pannulla kypsiksi ja mausta suolalla, pippurilla ja chilitahnalla.Valuta päärynäkuutioista liemi. Pilko parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja kuori ja kuutioi varsi. Keitä parsakaalin varsia muutama minuutti, ja lisää sitten kukinnot ja keitä muutama minuutti. Valuta keitinvesi pois. Nosta takaisin kattilaan varret ja osa kukinnoista.Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää kattilaan ruokakerma, broilerisuikaleet ja päärynäkuutiot. Anna kastikkeen kiehahtaa. Lisää joukkoon loput parsakaalin kukinnot, halkaistut tomaatit ja runsaasti hienonnettua basilikaa.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile kastike pastan kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
19.10.2018
|
Päivitetty: 13.10.2025