Päärynäinen broilerikastike - Yhteishyvä

Päärynäinen broilerikastike

???
Annokset
4
Päärynä tuo broileriin mehevyyttä ja hedelmäistä makua. Keitä broilerikastikkeen seuraksi fettuccine-pastaa.
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
Broilerin fileesuikaleita
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 rkl
Chilitahnaa
1 kpl
(400/230 g) päärynäkuutioita omassa mehussa
1 kpl
(300 g) parsakaali
1 kpl
(250 g) kolmen juuston ruokakermaa
1 kpl
(250 g) kirsikkatomaatteja
Tuoretta basilikaa
300 g
Fettuccine -pastaa

Näin teet

1

Paista broilerisuikaleet pannulla kypsiksi ja mausta suolalla, pippurilla ja chilitahnalla.Valuta päärynäkuutioista liemi. Pilko parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja kuori ja kuutioi varsi. Keitä parsakaalin varsia muutama minuutti, ja lisää sitten kukinnot ja keitä muutama minuutti. Valuta keitinvesi pois. Nosta takaisin kattilaan varret ja osa kukinnoista.Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää kattilaan ruokakerma, broilerisuikaleet ja päärynäkuutiot. Anna kastikkeen kiehahtaa. Lisää joukkoon loput parsakaalin kukinnot, halkaistut tomaatit ja runsaasti hienonnettua basilikaa.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile kastike pastan kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.7.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa