Nypi pehmeä rasva ja keskenään sekoitetut kuivat aineet tasaiseksi muruseokseksi. Erota 3/4 taikinasta kulhoon ja sekoita joukkoon kananmuna ja jogurtti. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Levitä taikina voidellun piirakkavuoan (halk. n. 24 cm) pohjalle. Pese päärynät ja leikkaa viipaleiksi. Poista siemenkodat. Lämmitä marmeladi mikrossa. Lado päärynäviipaleet taikinalle. Levitä marmeladi päärynöiden päälle. Murenna pinnalle 1/4 taikinasta. Paista piirakka 200-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.
Erota 3/4 taikinasta kulhoon ja sekoita joukkoon kananmuna ja jogurtti. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Levitä taikina voidellun piirakkavuoan (halk. n. 24 cm) pohjalle.
Pese päärynät ja leikkaa viipaleiksi. Poista siemenkodat. Lämmitä marmeladi mikrossa. Lado päärynäviipaleet taikinalle. Levitä marmeladi päärynöiden päälle. Murenna pinnalle 1/4 taikinasta. Paista piirakka 200-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1098
262
7,4 g
2,1 g
42,3 g
23,4 g
1,9 g
4,8 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 tl Leivinjauhetta,
0,5 tl Soodaa,
0,5 tl Jauhettua kardemummaa,
Murotaikinasta,
Murotaikinasta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli