Päärynät karamelliliemessä | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Päärynät karamelliliemessä

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Päärynää
1 1/2 dl
Sokeria
3 dl
Omenasiideriä
1 rkl
Sitruunamehua
(kanelitanko)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori päärynät, mutta jätä päärynöiden kannat paikalleen. Tasoita päärynän alapinta niin, että päärynä pysyy pystyssä. Pane sokeri kattilaan ja kuumenna kunnes on sokeri on sulanut ja on kauniin kullanruskeaa. Kaada varovasti sekaan kiehuvan kuuma siideri ja siihen sekoitettu sitruunanmehu. Pane päärynät kattilaan ja lisää vettä, kunnes päärynät juuri ja juuri peittyvät. Keitä päärynät hiljalleen pehmeiksi. Tarjoile lämpiminä tai kylminä esim. jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 1.3.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.