Paimenen paistos Englannista | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paimenen paistos Englannista

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Jauhelihaa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 kpl
Pieni prk viipaloituja herkkusieniä
1 dl
Lihalientä
2 tl
Worcesterkastiketta
1/2 tl
Timjamia
1/4 tl
Mustapippuria
Suolaa tarvittaessa

pinnalle:

1 l
Valmista perunasosetta
Tilkka maitoa tarvittaessa
1 kpl
Kananmuna

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Ruskista sipuli ja valkosipuli öljyssä pannussa. Lisää jauheliha ja murenna se hienoksi samalla kun ruskistat sen. Lisää lihan joukkoon sienet. Lisää lihaliemi ja mausteet. Keitä muutama minuutti. Levitä jauhelihaseos matalan uunivuoan pohjalle. Jos perunasose on hyvin tiivistä, notkista sitä hiukan maidolla. Vatkaa joukkoon kananmuna. Lusikoi sose tasaiseksi kerrokseksi jauhelihan päälle. Koristele pinta haarukalla aaltomaisin kuvioin. Paista 225-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.