Lämmitä liha ennen paistamista huoneenlämpöiseksi. Poista sen pinnasta paksut kalvot, jos niitä on. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Ota esille lihan kokoinen uunipannu ja sulata siinä voi. Nosta liha pannuun ja pyöritä sitä voissa joka puolelta. Ripottele suola ja pippuri lihan pintaan.Silppua tai murenna päälle puolet timjamista.Nosta liha uuniin ja kypsennä välillä paistoliemellä valellen 40-60 minuuttia riippuen haluamastasi kypsyysasteesta.
Liha on sopivan kypsää, kun siihen pistetystä reiästä valuva neste on vaalean punertavaa.Voit myös käyttää lihalämpömittaria. Sen on näytettävä lihan sisälämmöksi yli 70 astetta, kun haluat lihan olevan täysin kypsää. Nosta liha uunista ja silppua sen päälle loput timjamit. Peitä liha foliolla puoleksi tunniksi ja viipaloi sen jälkeen.
Mittaa paistoliemi kattilaan ja lisää tarpeen mukaan kermaa. Käytä vasikanfondia, jos paistolientä ei ole tarpeeksi. Sekoita joukkoon jauhot ja keitä kastiketta 5-10 minuuttia. Mausta.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.