Paistetut rosmariiniperunat

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kguusia perunoita
2 rkloliiviöljyä
sokeria
2 kplvalkosipulin kynttä
1 kpltuore oksa rosmariinia tai 1 rkl kuivattua
1/2 tlsuolaa

Valmistus

  1. 1

    Esikeitä pestyjä perunoita noin 4-5 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta vesi pois ja kaada perunat kuumalle pannulle. Lisää sekaan loraus oliiviöljyä ja ripaus sokeria. Kypsennä perunoita pannulla ja anna niiden hieman myös ruskistua. Kun perunat tuntuvat lähes kypsiltä, lisää pannulle hienonnettua valkosipulia sekä oksa tuoretta rosmariinia tai lusikallinen kuivattua. Pyörittele perunoita hetken aikaa ja mausta perunat sitten suolalla. Tarjoile lämpiminä grilliruokien lisäkkeenä.

    MääräAinesosa
    1 kguusia perunoita
    1/2 tlsuolaa
    2 rkloliiviöljyä
    sokeria
    2 kplvalkosipulin kynttä
    1 kpltuore oksa rosmariinia tai 1 rkl kuivattua

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
6.9.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä