Paistetut rosmariiniperunat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paistetut rosmariiniperunat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kg
Uusia perunoita
2 rkl
Oliiviöljyä
Sokeria
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 kpl
Tuore oksa rosmariinia tai 1 rkl kuivattua
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Esikeitä pestyjä perunoita noin 4-5 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta vesi pois ja kaada perunat kuumalle pannulle. Lisää sekaan loraus oliiviöljyä ja ripaus sokeria. Kypsennä perunoita pannulla ja anna niiden hieman myös ruskistua. Kun perunat tuntuvat lähes kypsiltä, lisää pannulle hienonnettua valkosipulia sekä oksa tuoretta rosmariinia tai lusikallinen kuivattua. Pyörittele perunoita hetken aikaa ja mausta perunat sitten suolalla. Tarjoile lämpiminä grilliruokien lisäkkeenä.

1 kg
Uusia perunoita
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Oliiviöljyä
Sokeria
2 kpl
Valkosipulin kynttä
1 kpl
Tuore oksa rosmariinia tai 1 rkl kuivattua
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.5.2005
Muokattu: 6.9.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.