Palsternakkakeitto

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Keitä lempeä ja lämmittävä keitto palsternakasta ja porkkanasta. Lisää palsternakkakeittoon lopuksi kylmäsavuporotuorejuustoa. Tarjoa keitto tuoreen, hyvän leivän kera.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
300 gpalsternakkaa
200 gporkkanoita
8 dlvettä
1 kplkasvisliemikuuutio tai 1,5 rkl kasvisfondia
100 gkylmäsavuporosulatejuustoa

Valmistus

  1. 1

    Pese, kuori ja paloittele palsternakka ja porkkanat. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset sekä kasvisliemikuutio tai -fondi. Keitä kasvikset kypsäksi ja soseuta. Lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa keiton joukkoon samalla sekoittaen. Tarjoile leivän kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä