Palsternakkakeitto
15 min

Nappaa talteen!
Keitä lempeä ja lämmittävä keitto palsternakasta ja porkkanasta. Lisää palsternakkakeittoon lopuksi kylmäsavuporotuorejuustoa. Tarjoa keitto tuoreen, hyvän leivän kera.
| 300 g | palsternakkaa |
| 200 g | porkkanoita |
| 8 dl | vettä |
| 1 kpl | kasvisliemikuuutio tai 1,5 rkl kasvisfondia |
| 100 g | kylmäsavuporosulatejuustoa |
- 1.
Pese, kuori ja paloittele palsternakka ja porkkanat. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset sekä kasvisliemikuutio tai -fondi. Keitä kasvikset kypsäksi ja soseuta. Lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa keiton joukkoon samalla sekoittaen. Tarjoile leivän kanssa.
Palsternakkakeitto
Keitä lempeä ja lämmittävä keitto palsternakasta ja porkkanasta. Lisää palsternakkakeittoon lopuksi kylmäsavuporotuorejuustoa. Tarjoa keitto tuoreen, hyvän leivän kera.
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 300 g | palsternakkaa |
| 200 g | porkkanoita |
| 8 dl | vettä |
| 1 kpl | kasvisliemikuuutio tai 1,5 rkl kasvisfondia |
| 100 g | kylmäsavuporosulatejuustoa |
Valmistus
- 1
Pese, kuori ja paloittele palsternakka ja porkkanat. Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kasvikset sekä kasvisliemikuutio tai -fondi. Keitä kasvikset kypsäksi ja soseuta. Lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa keiton joukkoon samalla sekoittaen. Tarjoile leivän kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























