
Pannupiparkakku
Ainekset
Valmistus
Sulata piparkakkutaikina pakkauksen ohjeen mukaan.
Leikkaa taikina noin 1 ½ cm:n kuutioiksi. Valuta leipäjuusto ja leikkaa se samankokoisiksi kuutioiksi. Paista taikinakuutiot nopeasti pannulla voissa, välillä käännellen.
Tarjoa lämpimät piparkakkukuutiot leipäjuuston, puolukoiden ja kinuskikastikkeen kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
457
1913
27,8 g
16,3 g
37,0 g
17,0 g
2,0 g
13,3 g
1,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl kinuskikastiketta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli