Pannupiparkakku

arvosana4/5

(2)arviota
4 Annosta

15 min

Jos tykkäät piparkakkutaikinasta, ihastut tähän jälkkäriin! Paista piparkakkutaikinapalat nopeasti pannulla ja tarjoa lämpiminä leipäjuuston, kinuskin ja puolukoiden kera.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
250 g(1/2 pkt) piparkakkutaikinaa
200 gleipäjuustoa
2 rklvoita
1 dlkinuskikastiketta
1 dlpuolukoita (pakaste)

Valmistus

  1. 1

    Sulata piparkakkutaikina pakkauksen ohjeen mukaan.

    MääräAinesosa
    250 g(1/2 pkt) piparkakkutaikinaa
  2. 2

    Leikkaa taikina noin 1 ½ cm:n kuutioiksi. Valuta leipäjuusto ja leikkaa se samankokoisiksi kuutioiksi. Paista taikinakuutiot nopeasti pannulla voissa, välillä käännellen.

    MääräAinesosa
    250 g(1/2 pkt) piparkakkutaikinaa
    200 gleipäjuustoa
    2 rklvoita
  3. 3

    Tarjoa lämpimät piparkakkukuutiot leipäjuuston, puolukoiden ja kinuskikastikkeen kanssa.

    MääräAinesosa
    1 dlpuolukoita (pakaste)
    1 dlkinuskikastiketta

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 1 dl kinuskikastiketta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
13.11.2018
|
Päivitetty: 3.10.2025

Samankaltaisia reseptejä