Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pannupiparkakku

Pannupiparkakku

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Jos tykkäät piparkakkutaikinasta, ihastut tähän jälkkäriin! Paista piparkakkutaikinapalat nopeasti pannulla ja tarjoa lämpiminä leipäjuuston, kinuskin ja puolukoiden kera.

Ainekset

250 g
(1/2 pkt) piparkakkutaikinaa
200 g
leipäjuustoa
2 rkl
voita
1 dl
kinuskikastiketta
1 dl
puolukoita (pakaste)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata piparkakkutaikina pakkauksen ohjeen mukaan.

250 g
(1/2 pkt) piparkakkutaikinaa
2

Leikkaa taikina noin 1 ½ cm:n kuutioiksi. Valuta leipäjuusto ja leikkaa se samankokoisiksi kuutioiksi. Paista taikinakuutiot nopeasti pannulla voissa, välillä käännellen.

250 g
(1/2 pkt) piparkakkutaikinaa
200 g
leipäjuustoa
2 rkl
voita
3

Tarjoa lämpimät piparkakkukuutiot leipäjuuston, puolukoiden ja kinuskikastikkeen kanssa.

1 dl
puolukoita (pakaste)
1 dl
kinuskikastiketta
Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 13.11.2018
|
Muokattu: 24.3.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

457

1913

27,8 g

16,3 g

37,0 g

17,0 g

2,0 g

13,3 g

1,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 dl kinuskikastiketta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli