Paprikaperunat
15 min

Nappaa talteen!
| 2 kpl | sipulia |
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 9 kpl | perunaa |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | paprikajauhetta |
| 2 rkl | tomaattipyreetä |
| 1 1/2 dl | vettä |
| 1 tl | suolaa |
| 200 g | kevytranskankermaa |
- 1.
Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Pese, kuori ja kuutioi perunat. Kuumenna öljy kasarissa. Kuullota sipuleita, valkosipulinkynsiä, paprikaa ja tomaattipyreetä muutama minuutti. Lisää joukkoon perunakuutiot ja sekoita hyvin. Lisää pannulle vesi ja suola. Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia. Lisää ranskankerma ja jatka hauduttamista ilman kantta vielä noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
Paprikaperunat
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | sipulia |
| 3 kpl | valkosipulin kynttä |
| 9 kpl | perunaa |
| 3 rkl | oliiviöljyä |
| 1 rkl | paprikajauhetta |
| 2 rkl | tomaattipyreetä |
| 1 1/2 dl | vettä |
| 1 tl | suolaa |
| 200 g | kevytranskankermaa |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Pese, kuori ja kuutioi perunat. Kuumenna öljy kasarissa. Kuullota sipuleita, valkosipulinkynsiä, paprikaa ja tomaattipyreetä muutama minuutti. Lisää joukkoon perunakuutiot ja sekoita hyvin. Lisää pannulle vesi ja suola. Hauduta kannen alla noin 20 minuuttia. Lisää ranskankerma ja jatka hauduttamista ilman kantta vielä noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












