Papu-oliividippi ja naposteluvihannekset - Yhteishyvä

Papu-oliividippi ja naposteluvihannekset

Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(420 g/280 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1/2 dl
Vihreitä oliivirenkaita
2 rkl
Tuoretta persiljaa
1 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Valkosipulin kynsi

LISÄKSI:

Erilaisia pilkottuja vihanneksia ja kasviksia: kurkkua, varsiselleriä, porkkanaa jne.

Näin teet

1

Valuta ja huuhtele pavut liemestään. Valuta oliivirenkaat. Soseuta ne persiljan kanssa sauvasekoittimella kulhossa. Lisää oliiviöljy. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi joukkoon. Tarjoa dippi naposteluvihannesten kanssa.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.7.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa