Papu-oliividippi ja naposteluvihannekset | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Papu-oliividippi ja naposteluvihannekset

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(420 g/280 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1/2 dl
Vihreitä oliivirenkaita
2 rkl
Tuoretta persiljaa
1 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Valkosipulin kynsi

lisäksi:

Erilaisia pilkottuja vihanneksia ja kasviksia: kurkkua, varsiselleriä, porkkanaa jne.

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Valuta ja huuhtele pavut liemestään. Valuta oliivirenkaat. Soseuta ne persiljan kanssa sauvasekoittimella kulhossa. Lisää oliiviöljy. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi joukkoon. Tarjoa dippi naposteluvihannesten kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.7.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.