Papu-oliividippi ja naposteluvihannekset

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(420 g/280 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1/2 dlvihreitä oliivirenkaita
2 rkltuoretta persiljaa
1 rkloliiviöljyä
1 kplvalkosipulin kynsi

Lisäksi:

erilaisia pilkottuja vihanneksia ja kasviksia: kurkkua, varsiselleriä, porkkanaa jne.

Valmistus

  1. 1

    Valuta ja huuhtele pavut liemestään. Valuta oliivirenkaat. Soseuta ne persiljan kanssa sauvasekoittimella kulhossa. Lisää oliiviöljy. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi joukkoon. Tarjoa dippi naposteluvihannesten kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä