Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Papu-pinaatticurry

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
1 kpl
Punainen paprika
2 rkl
Mietoa currytahnaa
2 kpl
(à 420 g/280 g) ruskeita tai valkoisia papuja
1 1/2 dl
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
4 dl
Kookosmaitoa
1 kpl
(150 g) pakastepinaattia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna öljy kasarissa. Kuori ja hienonna sipuli. Paloittele paprika. Paista kasviksia öljyssä muutama minuutti. Lisää currytahna ja jatka paistamista noin minuutin ajan. Valuta ja huuhtele pavut liemestään. Lisää vesi, liemikuutio, kookosmaito, pavut ja pakastepinaatti. Hauduta ilman kantta 10 minuuttia. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 25.7.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.