Papudippi
Ainekset
1 kpl
(400 / 260 g) kidneypapuja
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Limetti- tai sitruunamehua
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Maustamatonta jogurttia
1 tl
Hunajaa
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mietoa chilirouhetta
1/2 tl
Juustokuminaa
Persiljasilppua
Näin teet
1
Valuta pavut siivilässä ja huuhtele kylmällä vedellä. Pane ainekset monitoimikoneeseen tai tehosekoittimeen ja jauha tahnaksi. Ripottele pinnalle persiljasilppua. Tarjoa dippi juurestikkujen tai nachojen kanssa tai leivän päällä.
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.2.2014
Muokattu: 15.11.2018
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 18 g | 18 g |
Proteiinia | 7 g | 7 g |
Rasvaa | 27 g | 27 g |
Kuituja | 6 g | 6 g |
Energiaa kj | 1532 | 1532 |
Energiaa kcal | 365 | 365 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä
0,5 tl Suolaa
0,5 tl Mietoa chilirouhetta
0,5 tl Juustokuminaa
Persiljasilppua
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 18 g | 18 g |
Proteiinia | 7 g | 7 g |
Rasvaa | 27 g | 27 g |
Kuituja | 6 g | 6 g |
Energiaa kj | 1532 | 1532 |
Energiaa kcal | 365 | 365 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulinkynttä
0,5 tl Suolaa
0,5 tl Mietoa chilirouhetta
0,5 tl Juustokuminaa
Persiljasilppua
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Laura Riihelä