Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Papudippi

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
(400 / 260 g) kidneypapuja
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Limetti- tai sitruunamehua
2 rkl
Öljyä
1 rkl
Maustamatonta jogurttia
1 tl
Hunajaa
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mietoa chilirouhetta
1/2 tl
Juustokuminaa
Persiljasilppua

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valuta pavut siivilässä ja huuhtele kylmällä vedellä. Pane ainekset monitoimikoneeseen tai tehosekoittimeen ja jauha tahnaksi. Ripottele pinnalle persiljasilppua. Tarjoa dippi juurestikkujen tai nachojen kanssa tai leivän päällä.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.2.2014
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

365

1532

27,0 g

2,0 g

18,0 g

7,0 g

6,0 g

7,0 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Valkosipulinkynttä,

0,5 tl Suolaa,

0,5 tl Mietoa chilirouhetta,

0,5 tl Juustokuminaa,

Persiljasilppua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli