Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Papukeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 rkl
Öljyä
2 kpl
Sipulia
150 g
Valkokaalia
1 l
Vettä
1 kpl
Kasvisliemikuutio
1 kpl
Tomaattimurskaa
1 rkl
Pizzamaustetta
1/2 tl
Sitruunapippuria
1 tl
Currya
1/2 tl
Suolaa
4 dl
Valkoisia keitettyjä papuja
2 rkl
Tomaattisosetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Papujen keittäminenLiota papuja vedessä yön yli. Käytä kerralla koko pussi. Kaada liotusvesi pois ja keitä papuja puhtaassa vedessä tunti. Kaada vesi pois ja käytä kypsät pavut keittoon. Ylimääräiset pavut kannattaa pakastaa, jotta ne ovat nopeasti käytettävissä seuraavalla kerralla.Keiton valmistaminenKuori ja paloittele sipuli. Leikkaa kaali paloiksi. Kuumenna öljy kattilan pohjalla. Kuullota paloiteltu sipuli ja kaali kattilassa. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio. Kuumenna. Lisää tomaattimurska ja -sose sekä mausteet. Keitä 10 minuuttia. Lisää kypsät pavut. Kuumenna.

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 10.11.2006
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.