Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 rklöljyä
2 kplsipulia
150 gvalkokaalia
1 lvettä
1 kplkasvisliemikuutio
1 kpltomaattimurskaa
1 rklpizzamaustetta
1/2 tlsitruunapippuria
1 tlcurrya
1/2 tlsuolaa
4 dlvalkoisia keitettyjä papuja
2 rkltomaattisosetta

Valmistus

  1. 1

    Papujen keittäminenLiota papuja vedessä yön yli. Käytä kerralla koko pussi. Kaada liotusvesi pois ja keitä papuja puhtaassa vedessä tunti. Kaada vesi pois ja käytä kypsät pavut keittoon. Ylimääräiset pavut kannattaa pakastaa, jotta ne ovat nopeasti käytettävissä seuraavalla kerralla.Keiton valmistaminenKuori ja paloittele sipuli. Leikkaa kaali paloiksi. Kuumenna öljy kattilan pohjalla. Kuullota paloiteltu sipuli ja kaali kattilassa. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio. Kuumenna. Lisää tomaattimurska ja -sose sekä mausteet. Keitä 10 minuuttia. Lisää kypsät pavut. Kuumenna.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä