Paputahna

Arvostele resepti
7 Annosta

15 min

Ainekset (7 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(400/ 265 g) ruskeita papuja
1 kplmurskattu valkosipulinkynsi
2 rklsitruunamehua
1/2 tljauhettua juustokuminaa
1/4 tlcayennenpippuria
suolaa
2 rkloliiviöljyä

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele ja valuta purkkipavut. Soseuta pavut tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Lisää loput aineet ja soseuta tasaiseksi levittyväksi tahnaksi. Tarjoa leivän päällä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä