Paputahna
7 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (400/ 265 g) ruskeita papuja |
| 1 kpl | murskattu valkosipulinkynsi |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 1/2 tl | jauhettua juustokuminaa |
| 1/4 tl | cayennenpippuria |
| suolaa | |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
- 1.
Huuhtele ja valuta purkkipavut. Soseuta pavut tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Lisää loput aineet ja soseuta tasaiseksi levittyväksi tahnaksi. Tarjoa leivän päällä.
Paputahna
Ainekset (7 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (400/ 265 g) ruskeita papuja |
| 1 kpl | murskattu valkosipulinkynsi |
| 2 rkl | sitruunamehua |
| 1/2 tl | jauhettua juustokuminaa |
| 1/4 tl | cayennenpippuria |
| suolaa | |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
Valmistus
- 1
Huuhtele ja valuta purkkipavut. Soseuta pavut tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Lisää loput aineet ja soseuta tasaiseksi levittyväksi tahnaksi. Tarjoa leivän päällä.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























