Paputahna

Arvostele resepti
7 Annosta

15 min

Ainekset (7 annosta)

MääräAinesosa
1 kpl(400/ 265 g) ruskeita papuja
1 kplmurskattu valkosipulinkynsi
2 rklsitruunamehua
1/2 tljauhettua juustokuminaa
1/4 tlcayennenpippuria
suolaa
2 rkloliiviöljyä

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele ja valuta purkkipavut. Soseuta pavut tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Lisää loput aineet ja soseuta tasaiseksi levittyväksi tahnaksi. Tarjoa leivän päällä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025