Paputahna | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Paputahna

timer-icon15 min
Fork and knife
7 Annosta
Fork and knife
7 Annosta

Ainekset

1 kpl
(400/ 265 g) ruskeita papuja
1 kpl
Murskattu valkosipulinkynsi
2 rkl
Sitruunamehua
1/2 tl
Jauhettua juustokuminaa
1/4 tl
Cayennenpippuria
Suolaa
2 rkl
Oliiviöljyä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Huuhtele ja valuta purkkipavut. Soseuta pavut tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi. Lisää loput aineet ja soseuta tasaiseksi levittyväksi tahnaksi. Tarjoa leivän päällä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 20.2.2012
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.