Parsakaali-fetasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Parsakaali-fetasalaatti

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

300 g
Parsakaalia
2 rkl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
2 kpl
Paahtoleipäpalaa
1/4 dl
Mustia oliiviviipaleita
50 g
(kevyt)fetajuustoa
2 rkl
Persiljaa

kastike:

1/4 dl
Oliiviöljyä
1 rkl
Punaviinietikkaa
1 tl
Ruokosokeria
Suolaa
Mustapippuria

lisäksi:

1/2 kpl
Ruukkua rucolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pese ja leikkaa parsakaali kukinnoiksi. Sekoita keskenään oliiviöljy, parsakaali, suola ja mustapippuri kulhossa. Kaada seos leivinpaperin päälle pellille ja paahda keskitasolla 15 minuuttia. Leikkaa paahtoleipäpalat kuutioiksi, lisää parsakaaliseokseen ja jatka paahtamista 10 minuuttia. Valuta oliiveista liemi ja murustele feta. Hienonna persilja. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Asettele tarjoiluvadille ensin rucolaa ja sen päälle parsakaalisalaattia. Pirskota päälle salaatinkastiketta.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.9.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.