Parsakaali-fetasalaatti
Ainekset
Valmistus
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pese ja leikkaa parsakaali kukinnoiksi. Sekoita keskenään oliiviöljy, parsakaali, suola ja mustapippuri kulhossa. Kaada seos leivinpaperin päälle pellille ja paahda keskitasolla 15 minuuttia. Leikkaa paahtoleipäpalat kuutioiksi, lisää parsakaaliseokseen ja jatka paahtamista 10 minuuttia. Valuta oliiveista liemi ja murustele feta. Hienonna persilja. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset keskenään. Asettele tarjoiluvadille ensin rucolaa ja sen päälle parsakaalisalaattia. Pirskota päälle salaatinkastiketta.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.