Parsakaali-pastasalaatti

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
450 gparsakaalia
250 gpastaa
10 kplretiisiä
7 - 10 kplaurinkokuivattua tomaattia
1 kplruukku rucolaa tai muuta salaattia

Kastike

2 - 3 rklpestokastiketta
2 rkloliiviöljyä

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele parsakaali ja leikkaa se pieniksi kukinnoiksi. Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja sekoita siihen kastike. Yhdistä parsakaali ja pasta. Pese retiisit huolellisesti ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Silppua aurinkokuivatut tomaatit. Lisää salaattiin lopuksi retiisit, aurinkokuivatut tomaatit ja huuhdeltu rucola.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Laura Riihelä
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä