Parsakaalipitsa - Yhteishyvä

Parsakaalipitsa

???
Annokset
2
Ruokavalio
Parsakaali sopii erinomaisesti pitsaan. Herkullisen täytteen kruunaa pestokastike ja mozzarellaraaste.
Jaa Somessa

Ainekset

1 1/2 dl
Vettä
15 g
Hiivaa
Sokeria
Suolaa
2 rkl
Oliiviöljyä
3 dl
Vehnäjauhoja

TÄYTE

400 g
Parsakaalia
1 1/2 rkl
Oliiviöljyä
3 rkl
Pestokastiketta
2 dl
Mozzarellaraastetta

Näin teet

1

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää sokeri, suola, öljy ja jauhot. Alusta kimmoisaksi. Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi. Poista pala parsakaalin varresta ja kuori varsi. Paloittele parsakaali ja kypsennä suolalla maustetussa vähässä vedessä muutama minuutti. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä, jotta kypsyminen lakkaa.

Jaa taikina kahteen osaan ja kauli palat ohuiksi pitsapohjiksi. Nosta pohjat leivinpaperoidulle uunipellille. Sivele öljyä pohjille ja levitä päälle pesto. Nostele päälle parsakaalit ja juustoraaste. Paista pitsoja 250-asteisen uunin alatasolla noin 12 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Arto Vuohelainen
Julkaistu: 22.3.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja78 g155 g
Proteiinia22 g43 g
Rasvaa37 g74 g
Kuituja9 g18 g
Energiaa kj3143 6285
Energiaa kcal751 1502

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1,5 dl Vettä

  • 15 g Hiivaa

  • Sokeria

  • Suolaa

  • 2 dl Mozzarellaraastetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja78 g155 g
Proteiinia22 g43 g
Rasvaa37 g74 g
Kuituja9 g18 g
Energiaa kj3143 6285
Energiaa kcal751 1502

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1,5 dl Vettä

  • 15 g Hiivaa

  • Sokeria

  • Suolaa

  • 2 dl Mozzarellaraastetta

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Arto Vuohelainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.