Pasta bolognese
Ainekset
Lisäksi
Valmistus
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuutioi pekoni ja ruskista kuutiot kuumalla pannulla. Lisää jauheliha pannulle ja paista kypsäksi. Lisää sipulit ja valkosipulit, paista 2–3 minuuttia.
Sekoita loput ainekset jauhelihaseokseen ja hauduta kannen alla noin 45 minuuttia.
Keitä spagetti kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen joukkoon. Tarjoa halutessasi parmesaaniraasteen kera.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
414
1732
6,8 g
2,3 g
69,5 g
2,8 g
4,0 g
15,8 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
(parmesaania).
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli