Pasta bolognese | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Pasta bolognese resepti

Pasta bolognese

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Ihana pasta bolognese paranee hautuessaan. Tarjoile bolognese resepti spagetin ja parmesaanin kanssa.

Ainekset

170 g
Pekonia
2 kpl
Sipulia
2 kpl
Valkosipulin kynttä
400 g
Sika-nautajauhelihaa
500 g
Tomaattimurskaa
70 g
Tomaattipyrettä
4 rkl
Ketsuppia
1 rkl
Sinappia
1 kpl
Lihaliemikuutio
1/2 tl
Mustapippuria
1 tl
Sokeria
2 rkl
Kuivattua basilikaa
500 g
Spagettia
(parmesania)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuutioi pekoni, kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Ruskista pekoni kuumalla pannulla, lisää jauheliha. Paista jauheliha kypsäksi. Lisää sipuli ja valkosipuli ja paista enää noin minuutti. Lisää loput aineet ja anna hautua kannen alla noin 45 minuuttia. Kastikkeen maku paranee entisestään pitkän haudutusajan myötä.

170 g
Pekonia
2 kpl
Sipulia
2 kpl
Valkosipulin kynttä
400 g
Sika-nautajauhelihaa
500 g
Tomaattimurskaa
4 rkl
Ketsuppia
70 g
Tomaattipyrettä
1 kpl
Lihaliemikuutio
1 rkl
Sinappia
2 rkl
Kuivattua basilikaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 tl
Sokeria
2

Keitä spagetti kypsäksi ja sekoita kastikkeen joukkoon. Tarjoa halutessasi juustoraasteen kera.

500 g
Spagettia
(parmesania)
Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.4.2007
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.