Pastaa ja broilerinmaksaa | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pastaa ja broilerinmaksaa

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 rkl
Voita tai margariinia
250 g
Broilerinmaksaa
2 dl
Kuohu- tai ruoanvalmistuskermaa
1 tl
Oreganoa
1 tl
Kirveliä
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Rouhittua mustapippuria
2 rkl
Kaprista halutessasi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipulit, puhdista tarvittaessa maksat ja paloittele ne. Ruskista maksapalat nopeasti rasvassa pannulla ja siirrä sivuun. Kuullota pannulla silputut sipulit. Lisää kerma, kaprikset ja mausteet. Anna kiehua noin 5 minuutin ajan. Lisää maksa ja tarjoile esimerkiksi kierrepastan kanssa. Koristele tuorein yrtein.

Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 3.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.