Pastaa ja broilerinmaksaa
2 Annosta
|| MunatonGluteeniton
Nappaa talteen!
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 rkl | voita tai margariinia |
| 250 g | broilerinmaksaa |
| 2 dl | kuohu- tai ruoanvalmistuskermaa |
| 1 tl | oreganoa |
| 1 tl | kirveliä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | rouhittua mustapippuria |
| 2 rkl | kaprista halutessasi |
- 1.
Kuori ja hienonna sipulit, puhdista tarvittaessa maksat ja paloittele ne. Ruskista maksapalat nopeasti rasvassa pannulla ja siirrä sivuun. Kuullota pannulla silputut sipulit. Lisää kerma, kaprikset ja mausteet. Anna kiehua noin 5 minuutin ajan. Lisää maksa ja tarjoile esimerkiksi kierrepastan kanssa. Koristele tuorein yrtein.
Pastaa ja broilerinmaksaa
Arvostele resepti
2 Annosta
Ainekset (2 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | sipuli |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 rkl | voita tai margariinia |
| 250 g | broilerinmaksaa |
| 2 dl | kuohu- tai ruoanvalmistuskermaa |
| 1 tl | oreganoa |
| 1 tl | kirveliä |
| 1/2 tl | suolaa |
| 1/2 tl | rouhittua mustapippuria |
| 2 rkl | kaprista halutessasi |
Valmistus
- 1
Kuori ja hienonna sipulit, puhdista tarvittaessa maksat ja paloittele ne. Ruskista maksapalat nopeasti rasvassa pannulla ja siirrä sivuun. Kuullota pannulla silputut sipulit. Lisää kerma, kaprikset ja mausteet. Anna kiehua noin 5 minuutin ajan. Lisää maksa ja tarjoile esimerkiksi kierrepastan kanssa. Koristele tuorein yrtein.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























