Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pavuilla täytetyt munakoisot

Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta
Valmista munakoisot uuniperunoiden tapaan, täytä maukkaalla papupäytteellä ja kuorruta juustolla.

Ainekset

2 kpl
Isoa munakoisoa

Täyte:

1 kpl
(425 g) säilöttyjä ruskeita papuja
1/2 dl
Ketsuppia
1 - 2 kpl
Sipulia
3 - 4 kpl
Valkosipulinkynttä
1 tl
Oreganoa
Munakoisojen sisustat
1 tl
Mustapippurirouhetta

Pinnalle:

Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise munakoisot pituussuunnassa ja laita vierekkäin foliolle joko uunipellille tai -vuokaan. Ripottele leikkauspintaan aavistus suolaa ja työnnä pelti 225-asteiseen uuniin 20 minuutiksi.Kaada paputölkin sisältö kattilaan. Lisää silputut sipulit, ketsuppi ja mausteet kuumentaen. Keitä kunnes osa liemestä haihtuu ja sipulit pehmenevät.Raaputa munakoisojen pehmennyt sisusta täytteen joukkoon. Sekoita hyvin. Lusikoi papuseos munakoisojen kuoriin ja ripottele juustoraaste pintaan. Kuumenna kunnes juusto sulaa. Tarjoa heti leivän kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 21.1.2005
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.