Pavuilla täytetyt munakoisot - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pavuilla täytetyt munakoisot

Paputäytteiset munakoisot uunissa
Kappaleita
4
Uunin lämpötila
225°C
Valmista munakoisot uuniperunoiden tapaan, täytä maukkaalla papupäytteellä ja kuorruta juustolla.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Isoa munakoisoa

TÄYTE:

1 kpl
(425 g) säilöttyjä ruskeita papuja
1/2 dl
Ketsuppia
1 - 2 kpl
Sipulia
3 - 4 kpl
Valkosipulinkynttä
1 tl
Oreganoa
Munakoisojen sisustat
1 tl
Mustapippurirouhetta

PINNALLE:

Juustoraastetta

Näin teet

1

Halkaise munakoisot pituussuunnassa ja laita vierekkäin foliolle joko uunipellille tai -vuokaan. Ripottele leikkauspintaan aavistus suolaa ja työnnä pelti 225-asteiseen uuniin 20 minuutiksi.Kaada paputölkin sisältö kattilaan. Lisää silputut sipulit, ketsuppi ja mausteet kuumentaen. Keitä kunnes osa liemestä haihtuu ja sipulit pehmenevät.Raaputa munakoisojen pehmennyt sisusta täytteen joukkoon. Sekoita hyvin. Lusikoi papuseos munakoisojen kuoriin ja ripottele juustoraaste pintaan. Kuumenna kunnes juusto sulaa. Tarjoa heti leivän kera.

Resepti
Pirjo Muurinen
Kuvat
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 21.1.2005
Muokattu: 23.5.2019