Pavuilla täytetyt munakoisot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Paputäytteiset munakoisot uunissa

Pavuilla täytetyt munakoisot

Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta
Valmista munakoisot uuniperunoiden tapaan, täytä maukkaalla papupäytteellä ja kuorruta juustolla.

Ainekset

2 kpl
Isoa munakoisoa

täyte:

1 kpl
(425 g) säilöttyjä ruskeita papuja
1/2 dl
Ketsuppia
1 - 2 kpl
Sipulia
3 - 4 kpl
Valkosipulinkynttä
1 tl
Oreganoa
Munakoisojen sisustat
1 tl
Mustapippurirouhetta

pinnalle:

Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Halkaise munakoisot pituussuunnassa ja laita vierekkäin foliolle joko uunipellille tai -vuokaan. Ripottele leikkauspintaan aavistus suolaa ja työnnä pelti 225-asteiseen uuniin 20 minuutiksi.Kaada paputölkin sisältö kattilaan. Lisää silputut sipulit, ketsuppi ja mausteet kuumentaen. Keitä kunnes osa liemestä haihtuu ja sipulit pehmenevät.Raaputa munakoisojen pehmennyt sisusta täytteen joukkoon. Sekoita hyvin. Lusikoi papuseos munakoisojen kuoriin ja ripottele juustoraaste pintaan. Kuumenna kunnes juusto sulaa. Tarjoa heti leivän kera.

Resepti:
Pirjo Muurinen
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 21.1.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.