Pehmeä broilerinmaksapatee
Ainekset
Näin teet
Leikkaa sulaneista maksoista jänteet pois. Sulata 1 rkl voita pannulla. Paista maksapaloja ja sipulisilppuja kunnes sipuli on pehmeää. Maksa saa olla kypsää, mutta sisältä vaaleanpunaista. Lisää anjovikset ja mausteet. Sekoita hyvin. Lisää voi nokareina pannulle. Pyöräytä massa sileäksi sauvasekoittimella, siirrä tarjoiluastiaan ja anna jähmettyä jääkaapissa.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 16 g | 16 g |
Proteiinia | 71 g | 71 g |
Rasvaa | 98 g | 98 g |
Kuituja | 1 g | 1 g |
Energiaa kj | 5134 | 5134 |
Energiaa kcal | 1227 | 1227 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Hienonnettua valkosipulinkynttä
1 tl Suolaa
0,25 tl Mustapippuria
0,5 tl Timjamia
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 16 g | 16 g |
Proteiinia | 71 g | 71 g |
Rasvaa | 98 g | 98 g |
Kuituja | 1 g | 1 g |
Energiaa kj | 5134 | 5134 |
Energiaa kcal | 1227 | 1227 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Hienonnettua valkosipulinkynttä
1 tl Suolaa
0,25 tl Mustapippuria
0,5 tl Timjamia