Leikkaa sulaneista maksoista jänteet pois. Sulata 1 rkl voita pannulla. Paista maksapaloja ja sipulisilppuja kunnes sipuli on pehmeää. Maksa saa olla kypsää, mutta sisältä vaaleanpunaista. Lisää anjovikset ja mausteet. Sekoita hyvin. Lisää voi nokareina pannulle. Pyöräytä massa sileäksi sauvasekoittimella, siirrä tarjoiluastiaan ja anna jähmettyä jääkaapissa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
5134
1227
98,0 g
57,0 g
16,0 g
6,0 g
1,0 g
71,0 g
6,7 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Hienonnettua valkosipulinkynttä,
1 tl Suolaa,
0,25 tl Mustapippuria,
0,5 tl Timjamia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli