Pehmeät omenat
1 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 4 kpl | isoa omenaa |
| 1 dl | vettä |
| 1/2 dl | sokeria |
| 1 tl | kanelia |
- 1.
Pese ja paloittele omenat. Kuori omenat halutessasi. Mittaa ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes omenat ovat pehmenneet (noin 5 minuuttia). Tarjoa köyhien ritarien, lettujen tai vohveleiden kanssa. Seuraksi sopii myös vaniljakastike, -vaahto tai jäätelö.
Pehmeät omenat
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | isoa omenaa |
| 1 dl | vettä |
| 1/2 dl | sokeria |
| 1 tl | kanelia |
Valmistus
- 1
Pese ja paloittele omenat. Kuori omenat halutessasi. Mittaa ainekset kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä, kunnes omenat ovat pehmenneet (noin 5 minuuttia). Tarjoa köyhien ritarien, lettujen tai vohveleiden kanssa. Seuraksi sopii myös vaniljakastike, -vaahto tai jäätelö.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





























