Peltipizza - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Peltipizza

Peltipizza
Annokset
6
Valmistusaika
Tunti
Ruokavalio
Peltipizza on helppo herkku esimerkiksi illanistujaisiin. Jauheliha sopii peltipizzaan, mutta sen voi myös täyttää oman maun mukaan.
Jaa Somessa

Ainekset

TAIKINA

2 dl
Vettä
25 g
Hiivaa
4 - 5 dl
Vehnäjauhoja

TÄYTE

3 dl
Tomaattipastakastiketta
400 g
Jauhelihaa
Suolaa
Mustapippuria
1 tl
Oreganoa (kuivattua)
1/2 kpl
Kirsikkatomaatteja
3 - 4 dl
Mozzarellaraastetta
Oliiviviipaleita
Rucolasalaattia

Näin teet

1

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää loput aineet. Alusta taikina ja anna kohota noin 15 minuuttia. Kauli taikinasta uunipellin kokoinen levy. Nosta pohja leivinpaperoidulle pellille. Levitä päälle kastike. Ruskista liha, mausta ja anna jäähtyä. Halkaise tomaatit ja levitä täytteet pohjalle. Ripottele pinnalle juustoa. Paista 250 °C:ssa noin 15 minuuttia.Tarjoile rucolasalaatin kanssa.

Kuvat
SOK
Julkaistu: 7.12.2018
Muokattu: 19.10.2019