Peltipizza | Pizzat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Peltipizza

Peltipizza

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Peltipizza on helppo herkku esimerkiksi illanistujaisiin. Jauheliha sopii peltipizzaan, mutta sen voi myös täyttää oman maun mukaan.

Ruokavaliot

Ainekset

taikina

2 dl
Vettä
25 g
Hiivaa
4 - 5 dl
Vehnäjauhoja

täyte

3 dl
Tomaattipastakastiketta
400 g
Jauhelihaa
Suolaa
Mustapippuria
1 tl
Oreganoa (kuivattua)
1/2 kpl
Kirsikkatomaatteja
3 - 4 dl
Mozzarellaraastetta
Oliiviviipaleita
Rucolasalaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää loput aineet. Alusta taikina ja anna kohota noin 15 minuuttia. Kauli taikinasta uunipellin kokoinen levy. Nosta pohja leivinpaperoidulle pellille. Levitä päälle kastike. Ruskista liha, mausta ja anna jäähtyä. Halkaise tomaatit ja levitä täytteet pohjalle. Ripottele pinnalle juustoa. Paista 250 °C:ssa noin 15 minuuttia.Tarjoile rucolasalaatin kanssa.

Kuvat:
SOK
Julkaistu: 7.12.2018
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.