Perinteinen porkkanamuhennos - Yhteishyvä

Perinteinen porkkanamuhennos

???
Annokset
2
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

250 g
Porkkanoita
2 dl
Vettä
Suolaa
2 dl
Maitoa
1 rkl
Vehnäjauhoja
Nokare voita

Näin teet

1

Pese, kuori ja paloittele porkkanat pieniksi paloiksi. Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta keitinvesi porkkanoista.

Sekoita maidon joukkoon jauhot ja valuta seos porkkanoiden joukkoon samalla sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti. Lisää nokare voita ja survo esim. nuijalla. Mausta tarvittaessa suolalla.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.10.2013
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja16 g31 g
Proteiinia5 g9 g
Rasvaa2 g4 g
Kuituja3 g6 g
Energiaa kj439 877
Energiaa kcal105 210

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 dl Vettä

  • Suolaa

  • Nokare voita

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja16 g31 g
Proteiinia5 g9 g
Rasvaa2 g4 g
Kuituja3 g6 g
Energiaa kj439 877
Energiaa kcal105 210

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 dl Vettä

  • Suolaa

  • Nokare voita

Resepti
Katri Schröder

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.