Peruna-kaalisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Peruna-kaalisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Uutta perunaa, keskikokoista
300 g
Varhaiskaalia
2 kpl
Sipulia varsineen
10 kpl
Retiisiä
50 g
Rucolasalaattila

kastike

1 kpl
Munankeltuainen
1 rkl
Sinappia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
4 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi. Anna jäähtyä. Suikaloi kaali ja hienonna sipulit varsineen. Viipaloi retiisit.Valmista kastike. Sekoita kulhossa muna, sinappi ja puristettu valkosipulinkynsi. Lisää öljy ohuena nauha koko ajan vatkaten. Mausta suolalla ja pippurilla. Lohko perunat ja sekoita kaalin, sipuleiden ja retiisien kanssa kastikkeen joukkoon. Lisää rucola ennen tarjoilua.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.6.2009
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.