Peruna-porkkanarieskat

Nappaa talteen!
| 1 1/2 dl | (100 g) perunasosejauhetta |
| 2 dl | hienojakoista porkkanaraastetta |
| 1 kpl | kananmuna |
| 1 kpl | kermaviiliä |
| 1 tl | fenkolinsiemeniä, halutessasi |
| 1 1/2 dl | vehnäjauhoja |
- 1.
Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi kulhossa.Nosta taikinasta lusikan avulla nokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Taputtele taikinapalat ohuemmiksi rieskoiksi jauhotetuin käsin. Pistele rieskat haarukalla.Paista rieskat 250-asteisen uunin keskitasolla, noin 15 minuuttia tai kunnes ne saavat kauniin värin. Tarjoa heti tuoreina.
Peruna-porkkanarieskat
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 1/2 dl | (100 g) perunasosejauhetta |
| 2 dl | hienojakoista porkkanaraastetta |
| 1 kpl | kananmuna |
| 1 kpl | kermaviiliä |
| 1 tl | fenkolinsiemeniä, halutessasi |
| 1 1/2 dl | vehnäjauhoja |
Valmistus
- 1
Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi kulhossa.Nosta taikinasta lusikan avulla nokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Taputtele taikinapalat ohuemmiksi rieskoiksi jauhotetuin käsin. Pistele rieskat haarukalla.Paista rieskat 250-asteisen uunin keskitasolla, noin 15 minuuttia tai kunnes ne saavat kauniin värin. Tarjoa heti tuoreina.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












