Peruna-porkkanarieskat

Arvostele resepti
8 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
1 1/2 dl(100 g) perunasosejauhetta
2 dlhienojakoista porkkanaraastetta
1 kplkananmuna
1 kplkermaviiliä
1 tlfenkolinsiemeniä, halutessasi
1 1/2 dlvehnäjauhoja

Valmistus

  1. 1

    Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi kulhossa.Nosta taikinasta lusikan avulla nokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Taputtele taikinapalat ohuemmiksi rieskoiksi jauhotetuin käsin. Pistele rieskat haarukalla.Paista rieskat 250-asteisen uunin keskitasolla, noin 15 minuuttia tai kunnes ne saavat kauniin värin. Tarjoa heti tuoreina.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä