Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Peruna-porkkanarieskat

Fork and knife
8 Kappaletta
Fork and knife
8 Kappaletta

Ainekset

1 1/2 dl
(100 g) perunasosejauhetta
2 dl
Hienojakoista porkkanaraastetta
1 kpl
Kananmuna
1 kpl
Kermaviiliä
1 tl
Fenkolinsiemeniä, halutessasi
1 1/2 dl
Vehnäjauhoja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi kulhossa.Nosta taikinasta lusikan avulla nokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Taputtele taikinapalat ohuemmiksi rieskoiksi jauhotetuin käsin. Pistele rieskat haarukalla.Paista rieskat 250-asteisen uunin keskitasolla, noin 15 minuuttia tai kunnes ne saavat kauniin värin. Tarjoa heti tuoreina.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 14.2.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.