Peruna-talkkunarieskat
Ainekset
Näin teet
Lämmitä piimä kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva joukkoon. Lisää siirappi, suola, perunamuusi, rasva, talkkunajauhot ja suurin osa vehnäjauhoista. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Säästä loput jauhot leivontaan. Anna taikinan kohota peitettynä puolisen tuntia. Ripottele jauhot leivinpöydälle. Jaa taikina tasakokoisiksi paloiksi ja muotoile ja painele niistä pellille litteitä leipiä. Anna kohota peitettynä 15 minuuttia. Pistele rieskoihin reikiä haarukalla. Paista 250-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
Vinkki: Voit myös paistaa rieskat muurikkapannulla muutaman kerran käännellen.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 25 g | 246 g |
Proteiinia | 4 g | 44 g |
Rasvaa | 2 g | 24 g |
Kuituja | 2 g | 20 g |
Energiaa kj | 599 | 5987 |
Energiaa kcal | 143 | 1431 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
25 g Hiivaa
1 tl Suolaa
0,5 dl Margariinia
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 25 g | 246 g |
Proteiinia | 4 g | 44 g |
Rasvaa | 2 g | 24 g |
Kuituja | 2 g | 20 g |
Energiaa kj | 599 | 5987 |
Energiaa kcal | 143 | 1431 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
25 g Hiivaa
1 tl Suolaa
0,5 dl Margariinia