Keitä perunat kuorineen. Kuori ja viipaloi perunat kuumina. Levitä viipaleet vadille, valuta päälle voisulaa ja mausta perunat kevyesti suolalla. Lisää päälle suikaloitu sipuli. Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi. Sekoita etikka, vesi ja mausteet keskenään. Kaada liemi kurkkujen päälle ja anna maustua hetki.
Nosta kurkut ja tonnikala perunoiden päälle. Pyöräytä päälle mustapippuria. Silppua pinnalle tilliä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
853
204
11,8 g
6,8 g
15,0 g
1,5 g
1,5 g
8,5 g
0,3 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Ripaus suolaa,
1 rkl Vettä,
0,25 tl Suolaa,
Tillisilppua,
Mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli