Peruna-tonnikalasalaatti
Ainekset
Valmistus
Keitä perunat kuorineen. Kuori ja viipaloi perunat kuumina. Levitä viipaleet vadille, valuta päälle voisulaa ja mausta perunat kevyesti suolalla. Lisää päälle suikaloitu sipuli. Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi. Sekoita etikka, vesi ja mausteet keskenään. Kaada liemi kurkkujen päälle ja anna maustua hetki.
Nosta kurkut ja tonnikala perunoiden päälle. Pyöräytä päälle mustapippuria. Silppua pinnalle tilliä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
207
865
11,8 g
6,8 g
15,5 g
1,8 g
1,5 g
8,8 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Ripaus suolaa,
1 rkl Vettä,
0,25 tl Suolaa,
Tillisilppua,
Mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli