Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Peruna-tonnikalasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

6 kpl
Keitettyä perunaa
3 rkl
Voisulaa
Ripaus suolaa
1 kpl
Punasipulia
1/2 kpl
Kurkkua
1 rkl
Etikkaa
1 rkl
Vettä
1/4 tl
Suolaa
1/4 tl
Sokeria
1 kpl
Tonnikalaa
Tillisilppua
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä perunat kuorineen. Kuori ja viipaloi perunat kuumina. Levitä viipaleet vadille, valuta päälle voisulaa ja mausta perunat kevyesti suolalla. Lisää päälle suikaloitu sipuli. Leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi. Sekoita etikka, vesi ja mausteet keskenään. Kaada liemi kurkkujen päälle ja anna maustua hetki.

Nosta kurkut ja tonnikala perunoiden päälle. Pyöräytä päälle mustapippuria. Silppua pinnalle tilliä.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 18.6.2014
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

204

853

11,8 g

6,8 g

15,0 g

1,5 g

1,5 g

8,5 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Ripaus suolaa,

1 rkl Vettä,

0,25 tl Suolaa,

Tillisilppua,

Mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli