Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Perunacurry

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

2 kpl
Perunaa
1 kpl
Pieni sipuli
1 - 2 kpl
Valkosipulin kynttä
Pala inkivääriä
1 kpl
Pieni punainen chilipalko
1 - 2 kpl
Tomaattia
1 rkl
Öljyä tai margariinia
2 tl
Mietoa currytahnaa
1 dl
Ruokajogurttia
Tilkka kasvislientä
Suolaa
Silputtua ruohosipulia, minttua tai persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä perunat kypsiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit. Kuori ja raasta inkivääri, halkaise chili, poista siemenet ja silppua malto. Kuori ja kuutioi perunat. Kuutioi tomaatit. Kuumenna öljy tai margariini kattilassa ja lisää joukkoon sipuli, valkosipuli, inkivääri, chili ja currytahna. Kääntele aineksia kattilassa. Lisää sitten tomaatit ja perunat ja kuumenna ruoka läpikotaisin. Sekoita joukkoon jogurtti sekä tarvottaessa tilkka kasvislientä. Tarkista maku ja sirottele pinnalle hienonnettua ruohosipulia, minttua tai persiljaa.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.8.2008
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.