Sekoita jalapenokastikkeen ainekset. Paloittele perunat. Kuori parsat kevyesti. Paloittele parsat ja keitä muutama minuutti. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
Nosta perunat, parsat ja rucola kulhoon ja lisää sitruunanmehu. Kääntele sekaisin. Kaada pinnalle kastiketta tai tarjoa erikseen.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
957
229
2,3 g
0,8 g
41,3 g
4,0 g
4,8 g
6,8 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Ruukku rucolaa,
1 rkl Hienonnettua säilykejalapenoa,
1 tl Sinappia,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli