Sekoita jalapenokastikkeen ainekset. Paloittele perunat. Kuori parsat kevyesti. Paloittele parsat ja keitä muutama minuutti. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
Nosta perunat, parsat ja rucola kulhoon ja lisää sitruunanmehu. Kääntele sekaisin. Kaada pinnalle kastiketta tai tarjoa erikseen.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
229
957
2,3 g
0,8 g
41,3 g
4,0 g
4,8 g
6,8 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Ruukku rucolaa,
1 rkl Hienonnettua säilykejalapenoa,
1 tl Sinappia,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli