Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pesto-kinkkukierteet

Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta
Leivo pasteijoiden sijaan kinkkukierteitä croissant-taikinasta. Tarjoa näitä pestolla maustettuja suolaisia leivonnaisia glögin kanssa.

Ainekset

1 kpl
(à 240 g) croissant-taikinaa
3 kpl
Ilmakuivattua kinkkua
1/2 dl
Punaista pestoa
2 rkl
Pinjansiemeniä

Lisäksi

1 kpl
Kananmuna

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Säädä uuni 200 asteeseen. Hienonna ilmakuivattu kinkku.

3 kpl
Ilmakuivattua kinkkua
2

Aukaise taikina pakkauksen ohjeen mukaan ja levitä pöydälle. Levitä pesto taikinalle. Lisää kinkkusilppu ja pinjansiemenet peston päälle.

1 kpl
(à 240 g) croissant-taikinaa
1/2 dl
Punaista pestoa
2 rkl
Pinjansiemeniä
3

Kääri taikina rullaksi aloittaen leveämmältä sivulta. Leikkaa rulla noin 12 viipaleeksi. Aseta viipaleet muffinivuokiin. Voitele kananmunalla ja kypsennä uunissa 12–15 minuuttia.

1 kpl
Kananmuna
Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 10.10.2018
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

35

146

3,2 g

0,3 g

0,5 g

0,5 g

0,1 g

1,3 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 paketti (à 240 g) croissant-taikinaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli