Säädä uuni 200 asteeseen. Hienonna ilmakuivattu kinkku.
Aukaise taikina pakkauksen ohjeen mukaan ja levitä pöydälle. Levitä pesto taikinalle. Lisää kinkkusilppu ja pinjansiemenet peston päälle.
Kääri taikina rullaksi aloittaen leveämmältä sivulta. Leikkaa rulla noin 12 viipaleeksi. Aseta viipaleet muffinivuokiin. Voitele kananmunalla ja kypsennä uunissa 12–15 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
146
35
3,2 g
0,3 g
0,5 g
0,5 g
0,1 g
1,3 g
0,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 paketti (à 240 g) croissant-taikinaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli