Pesto-kinkkukierteet - Yhteishyvä

Pesto-kinkkukierteet

Pesto-kinkkukierteet
Kappaleita
12
Leivo pasteijoiden sijaan kinkkukierteitä croissant-taikinasta. Tarjoa näitä pestolla maustettuja suolaisia leivonnaisia glögin kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(à 240 g) croissant-taikinaa
3 kpl
Ilmakuivattua kinkkua
1/2 dl
Punaista pestoa
2 rkl
Pinjansiemeniä

LISÄKSI

1 kpl
Kananmuna

Näin teet

1

Säädä uuni 200 asteeseen. Hienonna ilmakuivattu kinkku.

3 kpl
Ilmakuivattua kinkkua
2

Aukaise taikina pakkauksen ohjeen mukaan ja levitä pöydälle. Levitä pesto taikinalle. Lisää kinkkusilppu ja pinjansiemenet peston päälle.

1 kpl
(à 240 g) croissant-taikinaa
1/2 dl
Punaista pestoa
2 rkl
Pinjansiemeniä
3

Kääri taikina rullaksi aloittaen leveämmältä sivulta. Leikkaa rulla noin 12 viipaleeksi. Aseta viipaleet muffinivuokiin. Voitele kananmunalla ja kypsennä uunissa 12–15 minuuttia.

1 kpl
Kananmuna
Resepti
Kati Pohja
Kuvat
Ninna Lindström
Julkaistu: 10.10.2018
Muokattu: 28.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g6 g
Proteiinia1 g15 g
Rasvaa3 g38 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj146 1748
Energiaa kcal35 418

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 paketti (à 240 g) croissant-taikinaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g6 g
Proteiinia1 g15 g
Rasvaa3 g38 g
Kuituja0 g1 g
Energiaa kj146 1748
Energiaa kcal35 418

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 paketti (à 240 g) croissant-taikinaa

Resepti
Kati Pohja

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.