Säädä uuni 200 asteeseen. Hienonna ilmakuivattu kinkku.
Aukaise taikina pakkauksen ohjeen mukaan ja levitä pöydälle. Levitä pesto taikinalle. Lisää kinkkusilppu ja pinjansiemenet peston päälle.
Kääri taikina rullaksi aloittaen leveämmältä sivulta. Leikkaa rulla noin 12 viipaleeksi. Aseta viipaleet muffinivuokiin. Voitele kananmunalla ja kypsennä uunissa 12–15 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
35
146
3,2 g
0,3 g
0,5 g
0,5 g
0,1 g
1,3 g
0,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 paketti (à 240 g) croissant-taikinaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli