Pesto-kinkkukierteet

Arvostele resepti
12 Kappaletta

30 min (josta 15 min aktiivista)

Pesto-kinkkukierteet leivotaan vaivattomasti valmiista croissant-taikinasta. Kierteiden täytteessä maistuvat ilmakuivattu kinkku, punainen pesto ja pinjansiemenet.

Ainekset

MääräAinesosa
240 g(1 pkt) croissant-taikinaa
70 gilmakuivattua kinkkua
1/2 dlpunaista pestoa
2 rklpinjansiemeniä

Lisäksi

1 kplkananmuna

Valmistus (Uuni 200°C)

  1. 1

    Kuumenna uuni 200 asteeseen. Hienonna ilmakuivattu kinkku.

    MääräAinesosa
    70 gilmakuivattua kinkkua
  2. 2

    Aukaise taikina pakkauksen ohjeen mukaan ja levitä pöydälle. Levitä pesto taikinalle. Lisää hienonnettu kinkku ja pinjansiemenet peston päälle.

    MääräAinesosa
    240 g(1 pkt) croissant-taikinaa
    1/2 dlpunaista pestoa
    2 rklpinjansiemeniä
  3. 3

    Kääri taikina rullaksi aloittaen leveämmältä sivulta. Leikkaa rulla noin 12 viipaleeksi. Aseta viipaleet muffinivuokiin. Voitele kananmunalla ja kypsennä uunissa 12–15 minuuttia.

    MääräAinesosa
    1 kplkananmuna

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 240 g (1 pkt) croissant-taikinaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Ninna Lindström
13.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä