Pesto-perunamuusi
Ainekset
Valmistus
Pese, kuori ja leikkaa perunat paloiksi. Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä kypsiksi, noin 15 minuuttia.
Valuta keitinvesi pois ja soseuta perunat sähkövatkaimella. Lisää suola ja maitoa niin paljon, että saat pehmeän muusin. Lisää halutessasi nokare voita. Sekoita pestokastike muusin joukkoon.
Vinkki! Voit halutessasi korvata maidon perunoiden keitinliemellä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
352
1474
23,0 g
6,5 g
28,0 g
2,8 g
2,3 g
6,8 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli