Sekoita kasvislaatikko ja maito kulhossa. Lisää kananmunat ja vatkaa tasaiseksi. Sekoita vehnäjauhot ja öljy joukkoon.
Lisää tarvittaessa tilkka maitoa, jotta saat seoksesta lettutaikinan paksuista. Mausta tarvittaessa ripauksella suolaa.
Kuumenna lettupannun koloissa tilkka öljyä tai nokare voita. Kaada koloihin noin ½ dl taikinaa. Paista keskilämmöllä, kunnes lettu on reunoilta täysin hyytynyt. Käännä ja paista noin minuutti.
Tarjoa kasviletut puolukkahillon tai smetanan ja sipulin kera.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1096
262
11,3 g
2,3 g
28,8 g
5,3 g
1,3 g
10,3 g
0,2 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
3 dl Peruna-, bataatti- tai lanttulaatikkoa,
Suolaa, tarvittaessa,
Rypsiöljyä ja/tai voita paistamiseen,
Puolukkahilloa tai smetanaa ja sipulia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli