
Pienet kasvisletut
Ainekset
Valmistus
Sekoita kasvislaatikko ja maito kulhossa. Lisää kananmunat ja vatkaa tasaiseksi. Sekoita vehnäjauhot ja öljy joukkoon.
Lisää tarvittaessa tilkka maitoa, jotta saat seoksesta lettutaikinan paksuista. Mausta tarvittaessa ripauksella suolaa.
Kuumenna lettupannun koloissa tilkka öljyä tai nokare voita. Kaada koloihin noin ½ dl taikinaa. Paista keskilämmöllä, kunnes lettu on reunoilta täysin hyytynyt. Käännä ja paista noin minuutti.
Tarjoa kasviletut puolukkahillon kanssa.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
317
1324
12,8 g
2,8 g
37,0 g
6,3 g
1,8 g
11,5 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
suolaa, tarvittaessa,
voita paistamiseen,
puolukkahilloa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli