Pienet kinkkupizzat

Arvostele resepti
12 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
1 kpl(300 g) pizzapohja-aineksia
1 3/4 dlvettä
2 rkltomaattipyreetä

Pinnalle:

1 1/2 dlpastaketsuppia
150 gmozzarellajuustoa
200 gvalmiita kinkkusuikaleita
10 kplkirsikkatomaattia
1 tloreganoa

Valmistus

  1. 1

    Mittaa kädenlämpöinen vesi kulhoon ja liota siihen pakkauksen mukana tullut hiiva sekä tomaattipyree. Lisää jauhoseos sekoittaen ja alusta taikina tasaiseksi. Anna kohota lämpimässä paikassa noin puolisen tuntia. Jaa taikina puoliksi ja palat kuuteen osaan. Kauli palat jauhotetulla pöydällä pyöreiksi pieniksi pizzapohjiksi. Nosta pohjat leivinpaperoidulle uunipellille. Levitä jokaiselle pohjalle ensin pastaketsuppia. Jaa täytteet tasaisesti jokaisen pizzan päälle ripottelemalla pohjalle ensin juustoraastetta. Lisää sitten kinkkusuikaleet ja viipaloidut kirsikkatomaatit. Mausta oreganolla. Paista pizzat 250 asteessa 7–8 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä