Pienet kinkkupizzat
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (300 g) pizzapohja-aineksia |
| 1 3/4 dl | vettä |
| 2 rkl | tomaattipyreetä |
| Pinnalle: | |
|---|---|
| 1 1/2 dl | pastaketsuppia |
| 150 g | mozzarellajuustoa |
| 200 g | valmiita kinkkusuikaleita |
| 10 kpl | kirsikkatomaattia |
| 1 tl | oreganoa |
- 1.
Mittaa kädenlämpöinen vesi kulhoon ja liota siihen pakkauksen mukana tullut hiiva sekä tomaattipyree. Lisää jauhoseos sekoittaen ja alusta taikina tasaiseksi. Anna kohota lämpimässä paikassa noin puolisen tuntia. Jaa taikina puoliksi ja palat kuuteen osaan. Kauli palat jauhotetulla pöydällä pyöreiksi pieniksi pizzapohjiksi. Nosta pohjat leivinpaperoidulle uunipellille. Levitä jokaiselle pohjalle ensin pastaketsuppia. Jaa täytteet tasaisesti jokaisen pizzan päälle ripottelemalla pohjalle ensin juustoraastetta. Lisää sitten kinkkusuikaleet ja viipaloidut kirsikkatomaatit. Mausta oreganolla. Paista pizzat 250 asteessa 7–8 minuuttia.
Pienet kinkkupizzat
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (300 g) pizzapohja-aineksia |
| 1 3/4 dl | vettä |
| 2 rkl | tomaattipyreetä |
Pinnalle: | |
| 1 1/2 dl | pastaketsuppia |
| 150 g | mozzarellajuustoa |
| 200 g | valmiita kinkkusuikaleita |
| 10 kpl | kirsikkatomaattia |
| 1 tl | oreganoa |
Valmistus
- 1
Mittaa kädenlämpöinen vesi kulhoon ja liota siihen pakkauksen mukana tullut hiiva sekä tomaattipyree. Lisää jauhoseos sekoittaen ja alusta taikina tasaiseksi. Anna kohota lämpimässä paikassa noin puolisen tuntia. Jaa taikina puoliksi ja palat kuuteen osaan. Kauli palat jauhotetulla pöydällä pyöreiksi pieniksi pizzapohjiksi. Nosta pohjat leivinpaperoidulle uunipellille. Levitä jokaiselle pohjalle ensin pastaketsuppia. Jaa täytteet tasaisesti jokaisen pizzan päälle ripottelemalla pohjalle ensin juustoraastetta. Lisää sitten kinkkusuikaleet ja viipaloidut kirsikkatomaatit. Mausta oreganolla. Paista pizzat 250 asteessa 7–8 minuuttia.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























