Pienet kinkkupizzat - Yhteishyvä

Pienet kinkkupizzat

???
Kappaleita
12
Valmistusaika
15 min
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(300 g) pizzapohja-aineksia
1 3/4 dl
Vettä
2 rkl
Tomaattipyreetä

PINNALLE:

1 1/2 dl
Pastaketsuppia
150 g
Mozzarellajuustoa
200 g
Valmiita kinkkusuikaleita
10 kpl
Kirsikkatomaattia
1 tl
Oreganoa

Näin teet

1

Mittaa kädenlämpöinen vesi kulhoon ja liota siihen pakkauksen mukana tullut hiiva sekä tomaattipyree. Lisää jauhoseos sekoittaen ja alusta taikina tasaiseksi. Anna kohota lämpimässä paikassa noin puolisen tuntia. Jaa taikina puoliksi ja palat kuuteen osaan. Kauli palat jauhotetulla pöydällä pyöreiksi pieniksi pizzapohjiksi. Nosta pohjat leivinpaperoidulle uunipellille. Levitä jokaiselle pohjalle ensin pastaketsuppia. Jaa täytteet tasaisesti jokaisen pizzan päälle ripottelemalla pohjalle ensin juustoraastetta. Lisää sitten kinkkusuikaleet ja viipaloidut kirsikkatomaatit. Mausta oreganolla. Paista pizzat 250 asteessa 7–8 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.1.2006
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa