Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pienet kinkkupizzat

timer-icon15 min
Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
(300 g) pizzapohja-aineksia
1 3/4 dl
Vettä
2 rkl
Tomaattipyreetä

Pinnalle:

1 1/2 dl
Pastaketsuppia
150 g
Mozzarellajuustoa
200 g
Valmiita kinkkusuikaleita
10 kpl
Kirsikkatomaattia
1 tl
Oreganoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mittaa kädenlämpöinen vesi kulhoon ja liota siihen pakkauksen mukana tullut hiiva sekä tomaattipyree. Lisää jauhoseos sekoittaen ja alusta taikina tasaiseksi. Anna kohota lämpimässä paikassa noin puolisen tuntia. Jaa taikina puoliksi ja palat kuuteen osaan. Kauli palat jauhotetulla pöydällä pyöreiksi pieniksi pizzapohjiksi. Nosta pohjat leivinpaperoidulle uunipellille. Levitä jokaiselle pohjalle ensin pastaketsuppia. Jaa täytteet tasaisesti jokaisen pizzan päälle ripottelemalla pohjalle ensin juustoraastetta. Lisää sitten kinkkusuikaleet ja viipaloidut kirsikkatomaatit. Mausta oreganolla. Paista pizzat 250 asteessa 7–8 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 27.1.2006
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.