Pienet lihapullat

arvosana5/5

(1)arvio
1 Kappaletta

Ainekset

MääräAinesosa
2 rklkorppujauhoja
1 kplkananmuna
400 gjauhelihaa
140 gpekonia
2 kplvalkosipulinkynttä
1/2 dlpersiljaa hienonnettuna
1/2 dlemmental- tai parmesaaniraastetta
1/2 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria

Valmistus

  1. 1

    Sekoita kulhossa korppujauhot, kananmuna, jauheliha, paloiteltu pekoni, hienonnettu valkosipuli, persilja, juusto ja mausteet. Muotoile seoksesta noin 60 pientä lihapullaa. Jos haluat samankokoisia lihapullia, annostele pullat teelusikalla ja muotoile kostutetuilla käsillä pyöreiksi. Asettele lihapullat uunipannulle leivinpaperin päälle vieri viereen. Paista lihapullia 200 asteessa noin 8 minuuttia. Voit tarjota minilihapullia myös noutopöydässä, pikkusuolaisena salaatin kanssa, pastan tai nuudeleiden kera sekä pizzan ja patongin täytteenä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
23.10.2018
|
Päivitetty: 29.9.2025

Samankaltaisia reseptejä