Pienet lihapullat | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pienet lihapullat

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 rkl
Korppujauhoja
1 kpl
Kananmuna
500 g
Jauhelihaa
3 kpl
Viipaletta pekonia
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 dl
Persiljaa hienonnettuna
1/2 dl
Emmental- tai parmesaaniraastetta
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sekoita kulhossa korppujauhot, kananmuna, jauheliha, paloiteltu pekoni, hienonnettu valkosipuli, persilja, juusto ja mausteet. Muotoile seoksesta noin 60 pientä lihapullaa. Jos haluat samankokoisia lihapullia, annostele pullat teelusikalla ja muotoile kostutetuilla käsillä pyöreiksi. Asettele lihapullat uunipannulle leivinpaperin päälle vieri viereen. Paista lihapullia 200 asteessa noin 8 minuuttia. Voit tarjota minilihapullia myös noutopöydässä, pikkusuolaisena salaatin kanssa, pastan tai nuudeleiden kera sekä pizzan ja patongin täytteenä.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.10.2005
Muokattu: 23.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.