Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pienet lihapullat

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

2 rkl
Korppujauhoja
1 kpl
Kananmuna
500 g
Jauhelihaa
3 kpl
Viipaletta pekonia
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 dl
Persiljaa hienonnettuna
1/2 dl
Emmental- tai parmesaaniraastetta
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kulhossa korppujauhot, kananmuna, jauheliha, paloiteltu pekoni, hienonnettu valkosipuli, persilja, juusto ja mausteet. Muotoile seoksesta noin 60 pientä lihapullaa. Jos haluat samankokoisia lihapullia, annostele pullat teelusikalla ja muotoile kostutetuilla käsillä pyöreiksi. Asettele lihapullat uunipannulle leivinpaperin päälle vieri viereen. Paista lihapullia 200 asteessa noin 8 minuuttia. Voit tarjota minilihapullia myös noutopöydässä, pikkusuolaisena salaatin kanssa, pastan tai nuudeleiden kera sekä pizzan ja patongin täytteenä.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.10.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.