Pihvit ja konjakkikastike

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kpl(à 180 g) naudan sisäfileepihviä
mustapippurirouhetta
suolaa

Paistamiseen:

margariinia ja öljyä

Kastike:

2 dlruokakermaa
1 rkldijon-sinappia
3 rklkonjakkia
2 tlmustapippurirouhetta
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Nosta pihvit huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen paistamista. Sivele pihveihin öljyä ja kääntele reunat pippurissa. Kuumenna rasva pannulla. Paista pihvejä kuumalla pannulla 2 minuuttia molemmin puolin. Mausta pihvit suolalla. Nosta pihvit kuumalle lautaselle ja anna vetäytyä foliolla peitettynä kastikkeen teon ajan. Mittaa kaikki kastikkeen ainekset pihvien paistopannulle ja keitä 5 minuuttia. Tarjoile pihvit ja kastike lisäkkeiden kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä