Pihvit ja konjakkikastike - Yhteishyvä

Pihvit ja konjakkikastike

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

4 kpl
(à 180 g) naudan sisäfileepihviä
Mustapippurirouhetta
Suolaa

PAISTAMISEEN:

Margariinia ja öljyä

KASTIKE:

2 dl
Ruokakermaa
1 rkl
Dijon-sinappia
3 rkl
Konjakkia
2 tl
Mustapippurirouhetta
Suolaa

Näin teet

1

Nosta pihvit huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen paistamista. Sivele pihveihin öljyä ja kääntele reunat pippurissa. Kuumenna rasva pannulla. Paista pihvejä kuumalla pannulla 2 minuuttia molemmin puolin. Mausta pihvit suolalla. Nosta pihvit kuumalle lautaselle ja anna vetäytyä foliolla peitettynä kastikkeen teon ajan. Mittaa kaikki kastikkeen ainekset pihvien paistopannulle ja keitä 5 minuuttia. Tarjoile pihvit ja kastike lisäkkeiden kanssa.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa