Pihvit ja konjakkikastike | Pihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Pihvit ja konjakkikastike

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
(à 180 g) naudan sisäfileepihviä
Mustapippurirouhetta
Suolaa

paistamiseen:

Margariinia ja öljyä

kastike:

2 dl
Ruokakermaa
1 rkl
Dijon-sinappia
3 rkl
Konjakkia
2 tl
Mustapippurirouhetta
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Nosta pihvit huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen paistamista. Sivele pihveihin öljyä ja kääntele reunat pippurissa. Kuumenna rasva pannulla. Paista pihvejä kuumalla pannulla 2 minuuttia molemmin puolin. Mausta pihvit suolalla. Nosta pihvit kuumalle lautaselle ja anna vetäytyä foliolla peitettynä kastikkeen teon ajan. Mittaa kaikki kastikkeen ainekset pihvien paistopannulle ja keitä 5 minuuttia. Tarjoile pihvit ja kastike lisäkkeiden kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.10.2009
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.