Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Piimäpannarit

timer-icon15 min
Fork and knife
12 Kappaletta
Fork and knife
12 Kappaletta
Piimäpannari on helppo herkku, joka maistuu marjojen tai hillon kera.

Ainekset

5 dl
Piimää
2 1/2 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
2 kpl
Kananmunaa
2 rkl
Sokeria
2 tl
Vaniljasokeria
1/2 tl
Suolaa
2 rkl
Rypsiöljyä

Paistamiseen

Voita tai öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan turvota noin puoli tuntia. Paista lettupannulla rasvassa pieniä pannareita. Tarjoile marjojen tai hillon kera.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.7.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

111

465

4,4 g

1,2 g

13,5 g

3,7 g

0,5 g

3,9 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Leivinjauhetta,

2 tl Vaniljasokeria,

0,5 tl Suolaa,

Voita tai öljyä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli