Pikainen kasvis-tortellinilasagne
Pikainen kasvis-tortellinilasagne
Yhteistyössä

Pikainen kasvis-tortellinilasagne

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Yllättävä lasagnenhimo talttuu tortellineilla, jotka kerrostetaan tomaattikastikkeen, juuston ja lehtikaali-pinaattiseoksen kanssa uunivuokaan. Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
50 glehtipinaattia
100 glehtikaalia suikaloituna
100 gvarsiselleriä viipaleina
3 rkloliiviöljyä
2 (pkt) tortellineja
2 (prk) tomaattipastakastiketta
2 kplpalloa mozzarellajuustoa
1 dlparmesaanijuustoraastetta

Lisäksi

basilikaa
(paahdettuja) pinjansiemeniä

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä uuni 225 asteeseen.

  2. 2

    Paista kasvissekoitus pannulla öljyssä napakan kypsäksi.

    MääräAinesosa
    100 gvarsiselleriä viipaleina
    100 glehtikaalia suikaloituna
    50 glehtipinaattia
  3. 3

    Mittaa tortellinit ja pastakastike kattilaan. Kiehauta seos.

    MääräAinesosa
    2 (prk) tomaattipastakastiketta
    2 (pkt) tortellineja
  4. 4

    Viipaloi mozzarella. Kerrosta uunivuokaan kasviksia, tortellinikastiketta ja mozzarellaa. Ripottele päällimmäiseksi juustoraastetta.

    MääräAinesosa
    2 kplpalloa mozzarellajuustoa
    1 dlparmesaanijuustoraastetta
  5. 5

    Paista uunissa noin 15 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja pinta rapsakoituu. Viimeistele basilikalla ja siemenillä.

    MääräAinesosa
    basilikaa
    (paahdettuja) pinjansiemeniä

Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.

Ravintosisältö

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: (pkt) Tortellineja, (prk) Tomaattipastakastiketta, 1 dl Parmesaanijuustoraastetta, Basilikaa, (paahdettuja) pinjansiemeniä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
25.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä