Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pikainen kasvis-tortellinilasagne

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Yllättävä lasagnenhimo talttuu tortellineilla, jotka kerrostetaan tomaattikastikkeen, juuston ja lehtikaali-pinaattiseoksen kanssa uunivuokaan. Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.

Ainekset

50 g
lehtipinaattia
100 g
lehtikaalia suikaloituna
100 g
varsiselleriä viipaleina
3 rkl
Oliiviöljyä
2
(pkt) Tortellineja
2
(prk) Tomaattipastakastiketta
2 kpl
Palloa mozzarellajuustoa
1 dl
Parmesaanijuustoraastetta

Lisäksi

Basilikaa
(paahdettuja) pinjansiemeniä

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

2

Paista kasvissekoitus pannulla öljyssä napakan kypsäksi.

100 g
varsiselleriä viipaleina
100 g
lehtikaalia suikaloituna
50 g
lehtipinaattia
3

Mittaa tortellinit ja pastakastike kattilaan. Kiehauta seos.

2
(prk) Tomaattipastakastiketta
2
(pkt) Tortellineja
4

Viipaloi mozzarella. Kerrosta uunivuokaan kasviksia, tortellinikastiketta ja mozzarellaa. Ripottele päällimmäiseksi juustoraastetta.

2 kpl
Palloa mozzarellajuustoa
1 dl
Parmesaanijuustoraastetta
5

Paista uunissa noin 15 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja pinta rapsakoituu. Viimeistele basilikalla ja siemenillä.

Basilikaa
(paahdettuja) pinjansiemeniä

Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 25.10.2018
|
Muokattu: 24.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

131

548

12,5 g

2,8 g

1,3 g

1,3 g

1,0 g

3,0 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

(pkt) Tortellineja,

(prk) Tomaattipastakastiketta,

1 dl Parmesaanijuustoraastetta,

Basilikaa,

(paahdettuja) pinjansiemeniä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli