Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pikakokin kanahodarit — vain 4 ainesta!

timer-icon10 min
Fork and knife
4 Kappaletta
Fork and knife
4 Kappaletta
Kokoa nopeat hot dogit pehmeistä briossi-sämpylöistä, savustetuista kanafileeviipaleista, makeasta suippokaalista ja maukkaasta barbeque-kastikkeesta.

Ainekset

1/4 kpl
suippokaalia
200 g
kanafileeviipaleita (esim. Atria Vuolu Kanafilee Pehmeä Savu)
4 kpl
Briossi hot dog -sämpylöitä
4 rkl
bbq-kastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Raasta suippokaali.

1/4 kpl
suippokaalia
2

Lämmitä kanafileeviipaleita grillin parilatasolla, uunissa, pannulla tai mikrossa. Paahda tai lämmitä hot dog -sämpylät.

200 g
kanafileeviipaleita (esim. Atria Vuolu Kanafilee Pehmeä Savu)
4 kpl
Briossi hot dog -sämpylöitä
3

Täytä sämpylät kaaliraasteella ja kanaviipaleilla. Viimeistele hodarit BBQ-kastikkeella.

4 rkl
bbq-kastiketta
Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 4.7.2019
|
Muokattu: 12.3.2025

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

202

844

5,0 g

1,0 g

21,3 g

3,8 g

2,0 g

15,8 g

1,8 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli