Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pikakokkaajan kana-tomaattipasta

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Ei pilkkomista, ei paistamista; tästä ei arjen pikaruoka parane! Kanapasta valmistuu tomaattikastikkeesta ja tuorejuustosta.

Ainekset

400 g
Täysjyväspagettia
300 g
Broilerin fileesuikaleita
500 g
Paseerattua tomaattia
200 g
Tuorejuustoa
1 kpl
Kanaliemikuutio
1 tl
Kuivattua basilikaa
1/2 tl
Mustapippuria rouhittuna
Tuoretta basilikaa, halutessasi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.

400 g
Täysjyväspagettia
2

Valmista kastike pastan kypsyessä. Yhdistä broilerisuikaleet, paseerattu tomaatti, tuorejuusto, kanaliemikuutio, basilika ja mustapippuri. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kuplia miedolla lämmöllä 8–10 minuuttia. Mausta suolalla.

300 g
Broilerin fileesuikaleita
500 g
Paseerattua tomaattia
200 g
Tuorejuustoa
1 kpl
Kanaliemikuutio
1/2 tl
Mustapippuria rouhittuna
1 tl
Kuivattua basilikaa
3

Yhdistä kypsä pasta ja kastike. Viimeistele halutessasi tuoreella basilikalla.

Tuoretta basilikaa, halutessasi
Miltä maistui?
Resepti:
Laura Kaapro
Kuvat:
Päivi Ristell
Julkaistu: 24.7.2018
|
Muokattu: 24.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

640

2677

18,8 g

11,0 g

78,8 g

12,5 g

4,8 g

34,8 g

2,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 tl Kuivattua basilikaa,

0,5 tl Mustapippuria rouhittuna,

Tuoretta basilikaa, halutessasi.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli