Hienonna kiinankaali ja leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi. Nosta ainekset lävikköön ja ripottele väleihin suolaa. Anna suolan vaikuttaa 20 minuuttia.
Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Painele kämmenellä pois ylimääräinen vesi. Sekoita loput ainekset ja lisää joukkoon kasvikset. Sekoita ja anna maustua viileässä vähintään puolisen tuntia ennen tarjoilua.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
61
15
—
—
2,3 g
2,3 g
0,5 g
0,8 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 rkl Suolaa,
1,5 tl Väkiviinaetikkaa,
1 tl Sambal oelek -chilitahnaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli