Pikkelöity kiinankaali-kurkkusalaatti
Ainekset
Valmistus
Hienonna kiinankaali ja leikkaa kurkku ohuiksi viipaleiksi. Nosta ainekset lävikköön ja ripottele väleihin suolaa. Anna suolan vaikuttaa 20 minuuttia.
Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta. Painele kämmenellä pois ylimääräinen vesi. Sekoita loput ainekset ja lisää joukkoon kasvikset. Sekoita ja anna maustua viileässä vähintään puolisen tuntia ennen tarjoilua.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
15
61
—
—
2,3 g
2,3 g
0,5 g
0,8 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1,5 rkl Suolaa,
1,5 tl Väkiviinaetikkaa,
1 tl Sambal oelek -chilitahnaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli