Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pimientos de Padron

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Helpot pimientos de padron -paprikat ovat kesän hittiherkku. Ne syntyvät helposti ja nopeasti pannulla.

Ainekset

12 kpl
pientä vihreää pimientos de Padron -paprikaa
4 kpl
chorizoa
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
sormisuolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Viipaloi makkarat. Paista ne pannulla kypsiksi. Siirrä hetkeksi sivuun.

4 kpl
chorizoa
2

Huuhtele ja kuivaa kokonaiset paprikat huolellisesti. Jos paprikoihin jää vettä, ne räiskyvät öljyssä voimakkaasti.

Kuumenna öljy pannulla todella kuumaksi. Lisää paprikat. Paista kovalla lämmöllä, kunnes paprikat saavat pintaansa mustat laikut.

12 kpl
pientä vihreää pimientos de Padron -paprikaa
2 rkl
oliiviöljyä
3

Yhdistä paprikat ja makkaraviipaleet. Mausta sormisuolalla. Tarjoa heti.

1 tl
sormisuolaa
Miltä maistui?
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvausjärjestelyt:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 15.5.2018
|
Muokattu: 18.6.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

260

1088

19,0 g

5,5 g

8,3 g

7,8 g

5,8 g

11,3 g

2,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli