Pimientos de Padron | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Helpot pimientos de padron -paprikat ovat kesän hittiherkku. Ne syntyvät helposti ja nopeasti pannulla.

Pimientos de Padron

timer-icon15 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Helpot pimientos de padron -paprikat ovat kesän hittiherkku. Ne syntyvät helposti ja nopeasti pannulla.

Ainekset

12 kpl
pientä vihreää pimientos de Padron -paprikaa
4 kpl
chorizoa
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
sormisuolaa

Valmistus

1

Viipaloi makkarat. Paista ne pannulla kypsiksi. Siirrä hetkeksi sivuun.

4 kpl
chorizoa
2

Huuhtele ja kuivaa kokonaiset paprikat huolellisesti. Jos paprikoihin jää vettä, ne räiskyvät öljyssä voimakkaasti.

Kuumenna öljy pannulla todella kuumaksi. Lisää paprikat. Paista kovalla lämmöllä, kunnes paprikat saavat pintaansa mustat laikut.

12 kpl
pientä vihreää pimientos de Padron -paprikaa
2 rkl
oliiviöljyä
3

Yhdistä paprikat ja makkaraviipaleet. Mausta sormisuolalla. Tarjoa heti.

1 tl
sormisuolaa
Resepti:
Sanna Kekäläinen
Kuvausjärjestelyt:
Sanna Kekäläinen
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 15.5.2018
Muokattu: 18.6.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1088

260

19,0 g

5,5 g

8,3 g

7,8 g

5,8 g

11,3 g

2,5 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli